Kooperatif ürünleri için İnternet mir portalı hazırlanacak

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Eşi Zehra Karadeniz ile gelişigüzel karı kooperatifleri aracılığıyla hazırlanan el emeği ürünler ile Manisa Bezi ve işleme ürünlerinin sergilendiği ‘Manisa Avrat Kooperatifleri Koordinasyonu Lansman Sergisi’ni görüşme etti. Vali Karadeniz kooperatif ürünlerinin İnternet komutan portalını bile bodur zamanda hazırlayarak evire çevire ayrımsız veriş oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Manisa Fatih Işporta Salonunda Türk Silahlı Kuvvetlerini Ihya Vakfı yararına planlı sergide, iklim genelindeki kadın kooperatifi üyeleri aracılığıyla hazırlanan ürünler sergilendi.

Serginin açılışında Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tanıtım videosu izlenmesinin peşi sıra Türk Silahlı Kuvvetleri Ihya Vakfı vasıtasıyla hazırlanan Teşekkür Plaket, Türk Kadınlar Konseyi Başkanı Mübeccel Kafkaslı’ya Ilbay Yaşar Karadeniz aracılığıyla verildi.

Sergide yaptığı konuşmada kadın kooperatifçiliği ve kadınların üretime sağladıkları katkının önemini vurgulayan Vali Karadeniz “Bugün burada iki güzelliği gelişigüzel yaşıyoruz. Birincisi; kadınlarımızın el emeği göz nuruyla oluşturduğu ürünlerin sergisinde tıpkı aradayız. İkincisi üstelik bu güzel manzaranın, bu pir ortamın ülkemizin güçlenmesine, milli silah ve defans sanayinin güçlenmesi için gelişigüzel tip katkıyı özne Türk Silahlı Kuvvetlerini Ihya Vakfı yararına düzenleniyor olması. Zımnında ego kıytırık burada hakeza evire çevire bir çalışmanın ortaya çıkmasında büyük katkısı olan Mübeccel Kafkaslı Hanımefendiye ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfının İzmir Şubesine huzurlarınızda hele teşekkür ediyorum. İnşallah burada sergilenen bu iyicene ürünlerin İnternet satma portalını birlikte kısa sürede oluşturup adamakıllı tıpkı pazar oluştururuz. O alışveriş sebebiyle dahi yapılan ürünler, onlardan yararlanmak isteyen insanlarla buluşmuş peki. Ego yeniden bu gayreti, bu çabayı ve birlikteliği gösterdiğiniz amacıyla hepinize şükranlarımı sunuyor, serginin dobra ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, sergide düzlük kayran kooperatifler tarafından açılan stantları bir tane yegâne gezdi, yetiştirici kadınlarla kardeşçe etti, ürünler karşı bilgi aldı. – MANİSA

Share: