KOCAELİ -39. Kocaeli Rallisi sona erdi

Ralliye katılan araçlardan detay

Ralliye pilotlar ve kazandıkları kupalardan detaylar

Ödül töreni ve izleyicilerden detay

İlk üçe giren pilotların ödüllerini alması ve hatırat fotoğrafı çekilmesi 39. Kocaeli Rallisi sona erdi

Toksport WRT takımından Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz ikilisi, yarışı ilk sırada tamamladı

KOCAELİ – Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. yarışı olan 39. Kocaeli Rallisi’nde, Toksport WRT ekibinden Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz ikilisi birinci sırayı aldı.

Kocaeli Makine Sporları Kulübü (KOSDER) marifetiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ICRYPEX sponsorluğunda planlı organizasyonda 69 araba ile 138 sporcu, geri ve zaman toplamda 404 kilometre katetti.

Bugün saat 10.00’da başlayan mücadelede 3 hususi etabı sabık pilotlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kurultay Merkezi’ndeki finiş podyumuna ulaştı.

Çekişmeli sabık Kocaeli Rallisi’ni Toksport WRT takımından Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz ikilisi kazandı. İkinci sırayı tıpkı takımdan Cem Alakoç ve Gürkal Menderes ikilisi alırken, BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova ve Burak Akçay ikilisi üçüncü oldu.

Ayrıca, Türkiye Historic Ralli klasmanında Parkur Racing takımından Faik Üstünkaya ve Verimli Tar, Oğuz Gürsel TOSFED Ralli Kupası’nda ise Castrol Ford Team Türkiye’den Uzun Şapçılar ve Deniz Sim ikilisi birincilik elde etti.

Sporculara ödülleri törenle ikram edildi.



Share: