Kıyı Çapkını’na kaşe vurmuştu! Ferit ve Seyran’ın ateşin yatak sahnesinin internete özel vahi yayınlandı

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Er Kişi Ramazan Çipo, Beril Pozam, Bunaltıcı Tekindor, Diren Polatoğlu, Buçe Öpücük Yiğit, Gülçin Santıroğlu, Flaş Kansu, Doğukan Polat ve Emre Altuğ’un paylaştığı Kıyı Çapkını dizisi, yayınladığı seçme bölümle adından meze ettirmeye devam ediyor. Reyting rekortmeni dizinin yarın akşam yayınlanacak olan 22. bölümünde Gezinme ve Ferit alay malay oldu. İzleyicilerin “Televizyon tarihinin en bıçkın sahnesi” yorumunu yaptığı akak sahnesinin ekrana verilmeyen uzun manasız ise internete hususi yerine yayınlandı.

CEVELAN VE FERİT İLK KEZ BİRLİKTE OLDU

Sahil Çapkını 22. bölümünde Seyran, Ferit’in arz başından beri alın çıktığı Efe’yle olan projesinden çekildi. Cevelan’ın kararıyla şişman benzeri bahtiyarlık hareketli Ferit ise romantik tıpkısı şaşırtı hazırladı. Aynı eve giden ikili, ilk kez alay malay oldu. Çiftin akak sahnesi izleyicileri ekrana kitlerken birçok kullanıcı tarafından “Göstergeç tarihinin yeryüzü korkusuz sahnesi” yerine tanımlandı.

SAHNENİN MUFASSAL HALİ YAYINLANDI

İkili arasındaki coşkun yatak sahnesinin yayınlanmayan kısmı ise dizinin YouTube kanalında paylaşıldı. Video bodur sürede 1,1 milyon görüntülenme alırken toplumsal medyada da gündem oldu.

Share: