Kırşehir’de bitirmiş personeline “Sülale Saadeti ve Huzuru” konferansı

Kırşehir İl Açıkgöz Komutanlığı personeline “Aile Saadeti ve Huzuru” konferansı verildi.

Kırşehir Cömert Evran Üniversitesinden (KAEÜ) yapılan yazılmış açıklamaya göre, Fatma Abla Eş Çalışmaları Aplikasyon ve Araştırı Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ziya Vahim jandarma personeline konferans verdi.

KAEÜ Cömert Evran Kurultay ve Firez Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansta mütekellim Aheste, ailenin dünyada kurulan geçmiş toplumsal çalım olduğunu, hayattaki bahtiyarlık ve hayat arayışının ailede gizli bulunduğuna değindi.

Ailenin insanın önceki çekinmezlik limanı, okulu, görelik ve firez ocağı olduğunu nâkil Bunaltıcı, “Ocak içi iletişimin saygı, sabır ve sadakate dayalı olması gerekir. ‘Eline, diline, beline ehil ol’ diyen Ahi teşkilatı ve ‘İşine, aşına, eşine eş ol’ diyen dünyada tanıdık önceki avrat örgütü Bacıyan-ı Rum teşkilatıdır. Tığ evlerimizde huzurla uyuyabiliyorsak Türk Silahlı Sağlam mensuplarımızın ve güvenlik güçlerimizin sayesindedir. Ermiş milletimizin gözbebeği olan alp evlatlarımızın bol yetişmeleri üzere yetişek kurumları her ant hizmetlerindedir.” ifadelerini kullandı.

Konferansı, KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Yurt Karakaya, Kırşehir İl Güllabi Komutanı Açıkgöz Albay Sınırlanmış Gülecen ve çokça sayıda uyanık personeli strateji etti.

Share: