Kırşehir TSO’da kâin başkan ve ekibi yeniden yönetimi aldı

Kırşehir Tecim ve Sanayi Odası seçimlerinde bulunan komutan Mustafa Yılmayan, yeniden ekibi ile birlikte TSO yönetimini aldı.

Sağduyunun bilgili olduğu seçimlerde seçmenler kasa başına gitti. Bin 110 kişinin fikir kullandığı seçimlerde gökçe betik ile katılımcı karşısına sâdır Mustafa Yılmaz, 12 patika gurubundan 21 divan üyesi çıkarak seçimi aldı. Zerrin betik ile çıkan Ahmet Zerrin ise 7 sedir üyesi kazanarak seçimi kaybetti. Seçim sonuçlarının açıklamamasının peşi sıra mütekellim Mustafa Yılmaz, “Gücünü üyelerinden düz aynı çekmece olarak, üyelerimizden aldığımız yavaş ve egemenlik yardımıyla, üyelerimizi ve Kırşehir’imizi layıkıyla entrika etmeye ve geleceğin Kırşehir’ini eş akılla nesir etmeye bitmeme edeceğimizi ve tazelenen ekibimizle alay malay gelişigüzel adımımızı Kırşehir için atacağımızı hele izhar etmek isterim” dedi.

Yılmayan, “Seçme süreci ve sonunda; öncelikle görüş kullanan cümle altın Kırşehir TSO üyelerine, şahsıma istinaden benimle beraber yola çıkan arkadaşlarıma, bizlere atılganlık vererek yanımızda olduklarını hissettiren eksiksiz dostlarımıza, bu süreçte yavaş müteharrik boşluk personelimize, üyelerimizin mıhlı ve huzurlu tıpkısı şekilde görüş kullanması amacıyla emeği güzeşte İl Seçme Kuruluna, İl Güvenlik Müdürlüğü personeline teşekkür ederim” diye niteleyerek konuştu.

Yapılan seçimlere 343 sevimli katılma sağlamadı. – KIRŞEHİR

Share: