Kırşehir Şehit ve Gazi Derneklerinden TSK’ya bindi

Kırşehir Martir ve Gazi Derneklerinden TSK’ya destek

KIRŞEHİR Kırşehir’de Şehit ve Gazi Dernekleri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ‘Pençe Kılıç’ albeni harekatına bindi verdi.

Türkiye Harp Malulü Martir Dul Yetimleri ve Gazileri, Savaşçı Gaziler Derneği ve Martir Aileleri Federasyonu yaptıkları ortak basın açıklamasıyla terörü ve destekçilerini kınadı. Dernekler yerine yapılan eş açıklamayı okuyan Gazi Bahattin Kaya, “Tek insanca ve aktöresel değeri olmayan PKK yıldırı örgütü milletimizin bölünmez bütünlüğüne ilişki ve beraberliğine yönelik tuhaf ve dokunaklı saldırılarını sürdürmeye devam etmektedir” dedi. Türkiye’de muvazene ve kamu oyununun huzurunun bozulamayacağını aktaran Kaya, “İstanbul ve Gaziantep’te günahsız sivil vatandaşlarımıza müteveccih gerçekleştirilen aşağılık saldırıyı seri kınıyoruz. Milletimizin başı esen olsun. Sefihane yapılan bu saldırılara karşı güvenlik güçlerimizin yetersiz içi ve mikro dışında verdiği mücadeleyi Kırşehir şehit yakınları ve gaziler kendisine destekliyoruz. Bedenlerimiz ve kalbimizle TSK’nın yanındayız” diye niteleyerek konuştu.

Türkiye’de toplumun resmi nişane organları ve fehamet yetkililerinin açıklamalarına öz saygı edilmesini talip Kaya, vatandaşların hele içtimai medya hesapları üzerinden çıkartılmaya çalışılan kaosa karşı da durulmasını istedi.

Share: