Kırşehir Martir Aileleri Derneğinden alışılmamış umumi asamble açıklaması

Kırşehir Martir Aileleri Sosyal Teavün ve Tesanüt Derneği Başkanı Bahtiyar Kılıçaslan, olağanüstü genel kurulu gerektirecek benzeri durumun bahis konusu olmadığını belirtti.

Dernek binasında matbuat toplantısı düzenleyen Kılıçaslan, 2021 yılında yapılan umumi kurulda yönetime namzet olup kaybeden ara sıra üyelerin Kırşehir Adliyesi önünde açıklama yaparak alışılmamış kongre istediği yönündeki haberleri üzüntü ile karşıladıklarını rapor etti.

Yönetimde temas sıkıntının söz konusu olmadığını vurgulayan Kılıçaslan, ilişkin mevzuata göre derneğin genel kurulunun 3 yılda benzeri yapıldığını dile getirdi.

Olağanüstü umumi oturmuş gerektirecek tıpkısı durumun söz konusu olmadığını, Hile Kurulunca gayrimenkul alıp koca, tüzükte değişiklikler ika gibi çok muhteşem bir elektrik durumunda ancak bunun gerçekleştirilebileceğini aktaran Kılıçaslan, şunları kaydetti:

“Kırşehir Şehit Aileleri Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği umumi asamble toplantıları derneğimizin tüzüğü gereği 3 yılda tıpkı teşrinievvel ayında yapılır. en son olağan umumi kurulumuz 2020 yılının ilk teşrin ayında yapılması gerekirken Kovid-19 salgını zımnında 25 Mart 2021 tarihinde yapılmış, seçimde şahsım ve yönetimim şehit ailelerinin oluruyla seçimi kazanmıştır. 25 Mart 2021 tarihinde yapılan ve demokrasinin işve ettiği seçimlerimize saye düşürme uğraşları boş tıpkı çabadır. Derneğimiz demokratik ortamda, resmi tarihinde seçimlerini gerçekleştirecektir. Namzet görünmek isteyen değme üyemize destek sunmak bizim görevimizdir. Asli görevimiz ise şehitlerimizin emaneti ermiş bildiğimiz aileleri fitne ve fesattan korumaktır.”

Share: