Kırklareli’nden gelişmemiş kısa

Pınarhisar ilçesinde posta bakım ve tamirat çalışmaları yapılıyor.

Pınarhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur suyu, içmece suyu, şebeke hattı ve 4. girişim gaz çalışmalarının tamamlandığı alanlarda çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçede madun bina ve peş bina çalışmalarının alay malay gerçekleştirildiğini kaydetti.

Çeşitli kazılar zımnında vatandaşların mağduriyetlerini sunma örgen düşürmek için yollarda hizmet ve onarımların gerçekleştirildiğini dile getiren Talay, çalışmaların tamamlandığı bölgelerdeki asfalt ve parke taşı taşların yeniden düzenleneceğini söyledi.

Öğrencilere kırtasiye yardımı

Vize’de gerekseme sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılan eğitim yardımları kapsamında Lüleburgaz Tecim ve Endüstri Odası, gerekseme sahibi öğrencilere yardımlar ulaştırılmaya bitmeme ediyor.

TSO Sedir Başkanı Aytaç Aksoy gerekseme sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere 50 kırtasiye kartını Ara Sınav İlçe Milli Yetişek Başöğretmen Vekili Vazıh Kocaman’a doğrulama etti.

Elektrik kesintisi

Demirköy ilçesinde 5 karye ve 2 mahallede cümbüş kesintisi yapılacak.

TREDAŞ’tan yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ilçeye vabeste Iri, Gökyaka, Sarpdere, İncesırt ve Armutveren köyleri ile Orhaniye ve Yabansı mahallelerine 23 Ilkgüz Cuma haset tıpkısı süre enerji verilmeyecek.

Söz konusu kesintiler, 09.00-17.00 saatlerinde uygulanacak.

Share: