Kırklareli Belediyesi Meclisi toplantısı gerçekleştirildi

Kırklareli Şehremaneti Meclisi çatlak ayı gösterişsiz toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu başkanlığında belediyede gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin talebi üzerine Kırklareli Belediyesi Servis Araçları Yönetmeliği gereği personel servis araçlarına uygulanacak ücret tarifesi için hazırlanan çekim ve bütçe komisyonu raporu okundu.

Raporda, 2023 yılı aile ayından itibaren flört etmek amacıyla iştirakçi servislerine yönelik uygulanacak tavan ecir tarifesi belirlendi.

Ücret tarifesi 17 şahsiyet minibüsler için geçmiş kalkış ücreti 515 lira, seçkin kilometre için 7,5 lira, 17-29 şahsiyet midibüsler üzere önce kalkış ücreti 600 liralık, seçkin kilometre için 10 teklik, 30 yaşama ve üstü otobüsler amacıyla evvel kalkış ücreti 800 liralık, seçkin kilometre üzere 15 lira namına civar görüldü.

Belirlenen fiyatlar görüş birliği ile akseptans edildi.

Meclis üyelerinin önerileri doğrultusunda güzergahında Kırklareli Adliyesi ve Kırklareli Baro Başkanlığı’nın bulunması nedeniyle Karakaş Mahallesi Eriklice Caddesi adının Mahmut Esat Bozkurt Caddesi adına belirlenmesi kâm edildi.

Öneri ilişik komisyona havalesi oy birliği ile akseptans edildi.

Toplantıda, başka gündem maddeleri üstelik görüşüldü.

Share: