Kayseri’nin önceki ve bir tane ragbi takımı, ilçe protokolü ile benzeri araya geldi

Kayseri’nin geçmiş ve biricik RAGBİ takımı olan Muammer Kocatürk Mesleki ve Beceri ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu Develi Belediyesi Ragbi Takımı, Belediye Reisi Mehmet Cabbar, Ragbi Federasyonu Başkanı Gaye Pazan ve Develi Kaymakamı Mehmet Tunç’la alay malay ilçe güruh salonunda benzeri araya geldi.

İlçe Milli Yetişek Müdürü Erek Yerey, okul müdürü Ünal Türkoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni milli takım antrenörü Selçuk Cömert’in dahi katıldığı toplantıda Develi’da ragbinin gelişimi için yapılan çalışmalar ve gayrı branşlarda henüz çalışkan koyulmak amacıyla neler yapılabileceği görüşüldü.

Develi’nin sporda marka ayrımsız değer olması üzere Develi Belediyesinin sporla ilgilendiren seçme soy envestisman ve desteğe özenle bitmeme ettiğini tamlayan Develi Belediye Reisi Mehmet Cabbar, “Bunun benzeri sonucu yerine Arif Arslan isimli sporcumuzun Ragbi Milli Topluluk kadrosuna alınması ve Türkiye Şampiyonasını 5. Sırada tamamlaması bizleri çok bahtiyar etti. Gençlerimizi spora kanalize etmek ve onları milli takımlara seçilme başarısı göstermeleri amacıyla seçme kalem desteğe hazırız” dedi.

Develi’nin spordaki başarısından âlem Başbuğ Mehmet Cabbar’a tebrik ve teşekkürlerini ileten Kaymakam Mehmet Bronz, April ayında Kastamonu’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Develi Belediyesi Ragbi Takımı’na başarılar diledi. – KAYSERİ

Share: