Kavşakta çarpışan makine ve hafif ticari kurgu park yeri halindeki araçların arasına böyle daldı

Kavşakta çarpışan makine ve hafif ticari açar park halindeki araçların arasına böyle daldı

KASTAMONU – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kavşakta çarpışan hafif ticari açacak ile otomobil, park yeri halindeki 4 araca çarptı.1 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Ilçe, Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kastamonu Caddesi ile 100. Yıl Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.Ö. idaresindeki 37 KA 085 plakalı araba ile H.İ.Ç. yönetimindeki 37 AAL 265 plakalı hafif ticari açacak, kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlar otopark haindeki 4 araca elan çarptı. Park Yeri halindeki araçlara çoğaltan hafif ticari vesile kaldırıma çıkarak durabildi. 6 aracın çarpıştığı kazada 1 gönül yaralandı. Kazada yaralanan yurttaş ihbar üzerine fenomen yerine gelen sağlık ekipleri aracılığıyla Tosya Fehamet Hastanesine kaldırıldı.

Ilçe hatıra kamerada

Polis ekipleri kazayla ilgili tetkik başlatırken, ilçe yadigâr güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde otomobil ile belli belirsiz ticari aracın çarpıştığı görülüyor. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araba ve hafif ticari çevirgeç, otopark halindeki araçlara çarpıyor.

Share: