Kastamonu’da iki araba çarpıştı: 9 dertli

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sağlık memurunun kullandığı otomobil, mutedil refüjden cebin şeride geçerek ayrıksı tıpkı vasıta ile çarpıştı. Kazada araçlarda kâin 9 can yaralandı. Yaralılar esenlik ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Taşköprü karayolu Akdoğantekke köyü mevkiinde D-30 karayolunda sağlık memuru olan Hülya Bilmez idaresindeki 34 GZ 6084 plakalı otomobil ile Taşköprü istikametine seyir halindeyken yağış dolayısıyla kayganlaşan yolda yönelteç hakimiyetini kaybederek orta refüjden yolun cebin tarafına geçti. Görüntü Bilmez idaresindeki araba, bu sırada Kastamonu istikametine tempo halinde olan Halil İbrahim Yılmaz yönetimindeki 37 LG 310 plakalı otomobile çarptı.

Kazada anahtar sürücüleri Rüya Bilmez (37) ile Halil İbrahim Yılmayan (32) ile sâri adına bulunan Bedriye Yılmaz (50), Arif Bilmez (10), Mustafa Bilmez (8), Sadriye Yılmaz (52), Deniz Balkır (28), Huriye Balkır (57) ve Nazmiye Erdem (56) yaralandı. Yaralılar, olay adına gönderme edilen çok sayıda ambulansla Kastamonu Yetişek ve Araştırı Hastanesine gönderme edildi. Kazanın ardından cingöz ekipleri, olay durumunda asayiş önlemleri alarak incelemelerde bulundu. – KASTAMONU

Share: