Kastamonu’da 57 adrese eş anlı ameliyat düzenlendi

Kastamonu’da 57 adrese senkronik cerrahi müdahale düzenlendi

KASTAMONU – Kastamonu’da devlet ile İnebolu ilçesinde 4 yıldır bitmeme eden soruşturmanın ardından 57 ayrı adrese eş anlı planlı operasyonda ayrımlı miktarlarda maden ve çokça sayıda zırh ele geçilirken, 50’den aşkın suratsız nüfus gözaltına makbuz.

Edinilen bilgiye göre, İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı eliyle mızrap veya uyaran özellik ticareti özne şahıslara yönelik 4 yıldır sürdürülen anket çerçevesinde, Kastamonu İl Güven Müdürlüğü Kaçakçılık ve Birleştirme Suçlarla Uğraş Büro Müdürlüğü ve Narkotik Idarehane Müdürlüğü, İnebolu İlçe Güven Müdürlüğü ekipleri 57 değişik adrese senkronik işler düzedi. Sabahleyin saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda 50 ibret şahsa air İnebolu ilçesinde 40, Kastamonu ülke merkezinde üstelik 17 adreste arama yapıldı. 426 personel ve 5 narkotik taharri köpeğinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘yıldırım operasyonu’ 50’den faza aşkın suratsız insan gözaltına alındı. Ayrıca yapılan aramalarda bile çeşitli miktarlarda metal yön ve silahlar ele geçirildi.

Ekiplerin belirlenen adreslerde taharri çalışmalarının halen devam ettiği ve bu aramalar neticesinde birlikte denetleme sayısının artabileceği öğrenildi.

Share: