Karşıyaka’nın kullanılmamış transferi Fatih, gözyaşı kontenjanına takılmayacak

Karşıyaka’nın, yaşanan sarsıntı felaketi dolayısıyla ligden çekilen Yıpranmamış Malatyaspor’dan kiraladığı Nuri Fatih Ziyalı, eski kulübündeki oyunculara maruf haktan dolayı yeşil-kırmızılılarda yaş kontenjanına takılmayacak.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremden hava Kullanılmamış Malatyaspor ligden çekilmek zorunda kalmıştı. Karşıyaka da geçtiğimiz günlerde Yıpranmamış Malatyaspor’dan ofansif ılımlı kayran oyuncusu Nuri Fatih Kültürlü’ı transfer ettiğini duyurdu. TFF 3. Lig’de oynanan maçlarda 25 yaş ve üstünde boydak 10 futbolcunun 18 şahsiyet karşılaşma kadrosunda düzlük almasına müsaade verilirken, yer sarsıntısı felaketi dolayısıyla takımları ligden çekilip değişik kulüplere aktarma olan oyuncular, bu kurala bağımlı tutulmadı. Sonunda yeşil-kırmızılılar, kullanılmamış transferi Fatih’i yaş kontenjanına takılmadan kadroya yazabilecek.

Öte yandan Karşıyaka, bu sezonun birçok bölümünde Fatih Akil Baliğ ve Çekişme Özbey kadar oyuncuları gözyaşı sorununa takıldığı için kadroya alamamıştı. – İZMİR

Share: