Kars 36 Spor niteliksiz üstü kongresine paydaşlık olmadı

Kars 36 Spor‘un dümdüz üstü kongresine ortaklık olmadı. Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı’na müştehi olmaması halinde ise pakt kapatılacak.

Başkan Erkan Ziyalı, maharet gök bilimi ve futbolcuların hazır bulunduğu Gaffar Okkan Kars Spor Tesisleri’nde yapılması önceleri belirtilen alışılmamış kongreye paydaşlık olmazken, Pakt Başkanı Erkan Okumuş, zaman itibariyle pakt binasına kilit vuracaklarını belirtti.

Elektrik ve suları sıfır kulüp binasında konaklaması müstelzim futbolcular, kentte bire bir otelde konaklarken, Kars 36 Spor’un imdi elbette bire bir sefer çizeceği ise bilinmiyor.

Kars 36 Spor pakt binasında güzeşte hafta yaptığı matbuat toplantısıyla ricat ettiğini açıklayan Erkan Okumuş’a kendinse komutan adayı veya kulübü iştahlı olduğu yönünde ulaşan olmadığını kaydetti.

Öte yandan mahdut üstü kongre zaman geçekleşmezken, kongrenin 12 Teşrinisani 2022 günü bire bir kayran ve saatte çokluk aranmaksızın yapılacağı bildirildi.

Bölgesel Mektep Çocuğu Klasman (BAL) Ligi’nde Kars’ı düzen fail Kars 36 Spor’un maçlara çıkmaması yerinde cezalı durumu düşeceği ve pakt başkanlığı belirsizliğinin sürdüğü takdirde sporcularında Kars’tan ayrılacağı öğrenildi. – KARS

Share: