Karamollaoğlu: Kut Partisi kendisine seçimlere ve iktidara hazırız

FEYIZ Partisi Genel Başkanı Asıl Karamollaoğlu, “Biz Feyiz Partisi namına seçimlere ve iktidara hazırız. Gittiğimiz bütün iklim ve ilçelerde görüyoruz kim insanımız üstelik yeni ayrımsız başlangıcı istiyor ve bu başlangıcın öncülerinden biri yerine partimizi görüyor” dedi.

Karamollaoğlu, öğür genel merkezinde düzenlediği matbuat toplantısında, Marmara Depremi’nin sene dönümü olduğunu hatırlatarak, “Bu büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, geride küsurat yakınlarına benzeri posta elan sabırlar diliyorum. Ne efsus ki bugün ayrımsız kere daha dönüp baktığımızda yaşanılan keder hadiselerden ders alınmadığını görüyoruz. Yer Sarsıntısı ilkin doğmak üzere, afetlere karşı bibi hazırlıklarımız tamamlanabilmiş değil. Hareket oluyor, orman yangınları oluyor, yeğin oluyor; görüngü sıcakken büyük büyük cümleler kuruluyor ve peşi sıra bunların bütünü unutuluyor. Ta kim tıpkısı ahir afete kadar fakat alarmın rengi imdi al. İl, ilçe ve siyasal parti ayrımı gözetmeden bunu söylüyorum. Afetlere tedarik meselesi, politik kalem kavgası konusu yapılmamalıdır” dedi.

‘TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE KARAR VERECEĞİZ’Seçimlerin hızlı hızlı yaklaştığını anımsatan Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Vaktinde yapıldığı takdirde de önümüzde kestirmece 10 maaş biraz dilimi kaldı. Bizler birlikte iş tempomuzu seçkin geçen dönem elan dahi artıyoruz. Kırıcı tıpkı haftayı geride bıraktık. 6’lı masa toplantılarının 6’ncısını bildiğiniz için, bu hafta sonu partimizin ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta değerli genel başkanları biricik yegâne görüşme ettim, toplantı öncesi istişarelerde bulunduk. Cumartesi haset ise Ankara’da şişman aynı coşkuyla ve 2 bine andıran düzenleme mensubumuzun katılımıyla bire bir derinti gerçekleştirerek, benzeri nevi intihap startını verdik. Tığ Kâm Partisi adına seçimlere ve iktidara hazırız. Gittiğimiz tam yer ve ilçelerde görüyoruz ki insanımız bile yeni aynı başlangıcı istiyor ve bu başlangıcın öncülerinden biri adına birlikte partimizi görüyor. Evet seçme seçme önemlidir fakat bu intihap tarihi bir seçimdir. 20 yıllık DÜRÜST Parti iktidarının sonunun geldiğine belen fail aynı seçim olacak. Vereceğimiz her bir oyla Türkiye’nin yolunu ve yönünü belirleyecek; Türkiye’nin geleceğine karar vereceğiz.” ‘SURİYE İLE SİYASİ İRTİBAT MÜESSES OLMASINI ÖNEMSİYORUZ’Karamollaoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Suriye’ye yönelik ‘Kalıcı sulh amacıyla muhalefetle rejimi anlaştırmamız lazım’ sözlerini ise Suriye politikası hesabına müspet gelişme kendisine gördüklerini dile getirerek, “Ancak bari yıllardır dile getirdiğimiz bu yaklaşıma kulak verselerdi. Epey dokunaklı yaşanmadan, çok herif hayatını kaybetmeden, epey sülale parçalanmadan, epey adam memleketlerini boşanmak zorunda kalmadan, bu aklıselimi anlayabilselerdi. Tarih haddinden fazla ilginç. İnsanlar öyle laflar ediyor ki tıpkı bölüm geliyor bunu yalamak mecburiyetinde kalıyorlar. Bildiğiniz üzere, Suriye bağırsak savaşının henüz başlarında tığ Feyiz Partisi olarak bire bir heyetle Suriye’ye gitmiştik. Esad’la dahi görüştük. Düşüncelerimizi, fikirlerimizi, Suriye’nin hangi yapması gerektiğiyle müntesip tavsiyelerimizi onlara ilettik ama şimdi sunu azından bu ifadelerin hamiş olmasını, ferasetsiz planda de Suriye ile politik bire bir temas müesses olmasını çokça önemsiyoruz” dedi.

Share: