Karadeniz Off-Road Kupası’nın ikinci göl ayağı yarışları Ordu’da yapıldı

Karadeniz Off-Road Kupası’nın ikinci bukanak yarışları, Cıvıl Cıvıl’nun Fatsa ilçesinde gerçekleştirildi.

Türkiye Araba Sporları Federasyonu aracılığıyla Fatsa Off-Road Spor Kulübünün karı sahipliğinde Vakıflar Mahallesi’nde oluşturulan parkurda düzenlenen yarışlarda 24 takım savaş etti.

Cıvıl Cıvıl Valiliği, Kargaşa Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi, Fatsa Deneyimsizlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün katkılarıyla yapılan organizasyonda sporcular, üç değişik etapta müthiş yarıştı.

Bazı sürücülerin pres anlar yaşadığı parkurda, arızalanan vesait dahi gelişim makinesiyle alan dışına çekildi.

Vatandaşların bağlam gösterdiği etkinliği, Cıvıl Cıvıl Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile Fatsa Şehremini İbrahim Etem Büyükler dahi izleme etti.

Erdoğan: “Herkesin şu anda bahtiyar olduğunu görüyorum”

Fatsa Off-Road Spor Kulübü Başkanı Üzeyir Erdoğan, gazetecilere, yarışların çokça iyicene geçtiğini ve seyircilerin bile afiyet aldığını düşündüğünü söyledi.

Off-road branşının adrenalini faziletli ayrımsız spor olduğunu dile getiren Erdoğan, “Adrenalini yüksek olduğu için kendimizi arada sırada kontrol edemeyebiliyoruz. Uçanlar var, cumbalak atanlar var ama gayet keyifli. Herkesin şu anda mutlu olduğunu görüyorum.” dedi.

Erdoğan, yarışlara katılımın faziletkâr olduğunu vurgulayarak, “Havaların birlikte fena hâlde olması nedeniyle bir nice ülke ile ilçeden katılan sporcularımız ve onların bile seyircileri var. O nedenle gayet domuzuna ve ateşin sabık yarışı seyircilerimizin keyifle izlediğini düşünüyorum. Şu anda 24 yarışma aracımız, 48 sporcumuz var. 15 toprak ve ilçeden iştirak var. Iğdır’dan Sakarya’ya, Artvin’den Trabzon, Rize, Giresun’a büyüklüğünde sporcularımız var. Pir ve hararetli bir konkur yapıyoruz.” diyerek konuştu.

Etkinlik, yarışlarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erecek.



Share: