Kahramanmaraş’ta şehit aileleri ve gazilere alaca aş ikramı yapıldı

Onikişubat Belediyesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Martir Dul ve Yetimleri Derneği hisse senedi birliğiyle martir aileleri ve gazilere müteveccih aşure etkinliği düzenlendi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin bahçesinde düzenlenen programda, Ilbay Ömer Faruk Coşkun ve Onikişubat Şehremini Hanefi Mahçiçek, martir aileleri ve gazilere aşure ikram ederek kırmızı gül dağıttı.

Ateşli, burada yaptığı konuşmada, Aşure Ayı ayının bereketini şehit aileleri ve gazilerle katılmak istediklerini belirtti.

Martir ve gazi aileleriyle ayrımsız arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun, “Muharrem ayı bereket ayıdır. Bizde bu bereketi bugün Onikişubat belediyemizin katkı ve destekleriyle şehit ve gazi ailelerimizle paylaştık. Emeği güzeşte herkese çokça teşekkürname ediyorum.” diye niteleyerek konuştu.

Programa, Garnizon Komutanı Sancak Mehmet Emniyetli Terzioğlu, Kahramanmaraş İl Inanma Müdürü Sağ Cebeloğlu, Ev ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ve ilgililer katıldı.



Share: