Kadınların ‘intikam botoksu’ merakı

Kadınların ‘intikam botoksu’ merakı

İSTANBUL – Uzmanlar, aldatılan kadınların intikam kabul etmek için botoksa yöneldiklerini açıkladı.

Botoks işleminin kadınlarda özgüven uyandırdığını belirten uzmanlar, bire bir zamanda bunluk, voltaj, mebde ağrısı üzere esenlik sorunlarına bile gani geldiğini belirtiyor. Bu işlemi eden estetik uzmanları, kadınların birlikte son zamanlarda eşlerinden ayrılan erkeklerin dahi bu durumdan az çok etkilenip üzüldüğünü ve kendinde yeni değişimler beğenmek üzere estetik merkezlerine gelerek öç botoksuna başvurmaya başladı.

“İntikam botoksu şeklinde tıpkı bati birliği ve tesanüt yaptık”

İntikam botoksu ile birlikte kadınların benzeri dayanışma içine girdiğini söyleyen Prof. Dr. Bozulmamış Karakaş, “Normal hastalarımızın çoğu eş. Onun dışında benzeri zamanda bu onlar arasında aldatılanlar oranının arttığını de gördüğümüz amacıyla hakeza tıpkı öç botoksu fikri aklımıza geldi. Mağdur reşit aldatılan kadınlara bindi, el birliği üzere böyle ayrımsız ayrımlı botoks türü kabil intikam botoksu şeklinde benzeri ağır sıklet birliği, dayanışma yaptık. Sevgilimden ayrıldım, henüz ferah olmam geçişsiz, kendimi göstermem lazım. Beni izlem ediyor veya bana bakıyorsa neyi kaybettiğini görsün istiyorum. Henüz iyi olmalıyım, daha ayaklarımın üstünde durmalıyım gibi” dedi.

“Üzülen erkekler dahi bize geliyor”

Serencam olarak son zamanlarda erkeklerin da öç botoksu yaptırmak üzere başvurduğunu söyleyen Karakaş, “Şu aralar bundan sonra erkeklerde çokça üzülüyor. Bunu bile görüyoruz ve üzülen rical bile bize geliyor. Kendilerini daha dolgunca intikal etmek için sevgilileri aracılığıyla yönlendirilenler olduğu kabil üzüldüğü için, henüz dolgunca çakozlamak amacıyla ara sıra sıkıntılarını uyutmak üzere da geliyorlar. Artık rical birlikte üzülüyor diyebiliriz” açıklamasında bulundu.

Share: