Kadınların ‘intikam botoksu’ merakı

Kadınların ‘intikam botoksu’ merakı

İSTANBUL – Uzmanlar, aldatılan kadınların öç ahzetmek amacıyla botoksa yöneldiklerini açıkladı.

Botoks işleminin kadınlarda özgüven uyandırdığını belirten uzmanlar, benzeri zamanda bunalım, gerilim, saksı ağrısı kadar sağlık sorunlarına dahi mebzul geldiğini belirtiyor. Bu işlemi eden bedii uzmanları, kadınların birlikte akıbet zamanlarda eşlerinden ayrılan erkeklerin birlikte bu durumdan oldukça etkilenip üzüldüğünü ve kendinde yıpranmamış değişimler açmak amacıyla estetik merkezlerine gelerek intikam botoksuna başvurmaya başladı.

“İntikam botoksu şeklinde benzeri korkulu birliği ve el birliği yaptık”

İntikam botoksu ile birlikte kadınların tıpkı tesanüt içine girdiğini belirten Prof. Dr. Saf Karakaş, “Normal hastalarımızın çoğu kadın. Onun dışında ayrımsız zamanda bu onlar ortada aldatılanlar oranının arttığını üstelik gördüğümüz için böyle bir öç botoksu fikri aklımıza geldi. Mağdur olmuş aldatılan kadınlara destek, el birliği üzere böyle tıpkı ayrımlı botoks türü kabilinden öç botoksu şeklinde bire bir tehlikeli birliği, tesanüt yaptık. Sevgilimden ayrıldım, elan bol olmam geçişsiz, kendimi göstermem geçişsiz. Beni takip ediyor veya bana bakıyorsa neyi kaybettiğini görsün istiyorum. Elan bol olmalıyım, elan ayaklarımın üzerinde durmalıyım üzere” dedi.

“Üzülen rical dahi bize geliyor”

Serencam namına akıbet zamanlarda erkeklerin bile intikam botoksu yaptırmak üzere başvurduğunu belirten Karakaş, “Şu aralar bundan sonra erkeklerde haddinden fazla üzülüyor. Bunu de görüyoruz ve üzülen erkekler birlikte bize geliyor. Kendilerini elan ongun yararlanmak amacıyla sevgilileri tarafından yönlendirilenler olduğu gibi üzüldüğü için, daha gani yararlanmak amacıyla bazen sıkıntılarını ibnelik etmek için bile geliyorlar. Imdi erkekler bile üzülüyor diyebiliriz” açıklamasında bulundu.

Share: