İYİ Öğür Yerli Yönetimler İstişare Toplantısı yapıldı

Kayseri’birlikte İYİ Tümen Domestik Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen toprak istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İYİ Öğür Yerel Yönetimler Başkanı It Canlı Ergun, benzeri otelde planlı derinti öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yıpranmamış tür koronavirüs (Kovid-19) salgını başlamadan önceki geniş şümullü 3 şişman evcil yönetimler çalıştayı düzenlediklerini hatırlattı.

Salgın dönemi sonrasında ise periyodik adına Türkiye’nin dört bir tarafında lehçe enformasyon toplantıları gerçekleştirdiklerini belirten Ergun, şunları kaydetti:

“Bu sene içerisinde önceki İstanbul’de sonrasında da Muğla, Adana, Çorum ve Samsun’birlikte, mekân illerimizin karışma olduğu bölgesel müzakere toplantıları dizgi ettik. Zaman birlikte eş bire bir toplantıyı Kayseri’bile yapmak amacıyla buradayız. İYİ Öğür Kayseri İl Başkanlığımızın ocak sahipliğinde düzenleyeceğimiz lehçe istişare toplantımıza bölge milletvekilimiz, Kayseri, Kahramanmaraş, Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Sivas el başkanlarımız, domestik yönetimlerden sorumlu el başkan yardımcılarımız ve kaza komutan yardımcılarımız, ülke ve kaza belediye meclis üyelerimiz katılacaktır. Bu toplantılardan gayemiz, Türkiye’yi evcil ve millî düzeyde yönetmeye talip partimizin evcil yönetimlerle ilişik politikaları ile vizyonunu zenginleştirmektir.”

Ergun, konuşmasında ekonomiye müteveccih değerlendirmelerde bulunarak, “Siyasal, iktisadi ve sosyal yerine neredeyse bütün rakamların konfirmasyon ettiği gibi maalesef ülkemiz rastgele alanda akıbet 30-40 yılın en print dönemi yaşamaktadır. bahis konusu zorlukları yaşamamızın temel nedeni bellidir. Bu dönemi en yavaş şekilde geçiriyor olmamızın nedeni kamu yönetiminde yaşadığımız sistemsel benzeri formül krizidir. Yaşadığımız sistemsel dümen krizine ise hem partili cumhurbaşkanın sisteminin kendisi hem da bu sistemi kurgulayıp yürütme edenlerin şahsen kendileri amil olmuştur.” dedi.

Açıklamanın arkası sıra basına sınırlanmış gerçekleştirilen toplantıya İYİ Tümen Kayseri Saylav Dursun Ataş üstelik katıldı.

Share: