İYİ Öğür Yerli Yönetimler İstişare Toplantısı Çorum’da yapıldı

İYİ Öğür Domestik Yönetimler Başkanlığınca hazırlanan domestik yönetimler müzakere toplantısı, Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapıldı.

İYİ Tümen Yerli Yönetimler Başkanı Kavi Ergun, toplantı üzere geldiği ilçede Sungurlu Belediye Reisi Abdulkadir Şahiner’i musahabe etti. Peşi Sıra esnaf ziyareti eden Ergun, elan sonradan partililerle, Sungurlu Belediyesi mesire alanında düzenlenen domestik yönetimler müracaat toplantısında aynı araya geldi.

Ergun, burada yaptığı konuşmada, 2022’nin bölgesel kalifiye 4. toplantısını organize ettiklerini söyledi.

Toplantılarda, İYİ Parti’nin domestik yönetimlerle alakalı politikaları ile yerli yönetimlerin sorunlarını yorum fırsatı bulduklarını belirten Ergun, bu sayede elan zengin bir politikaya erbap olduklarını rapor etti.

İYİ Parti’nin Türkiye’yi güçlendirilmiş saylav sisteme kılmak istediğini hatırlatan Ergun, Türkiye’nin çabucak vekil demokrasiye dönmesinin ayrımsız kısırlık halini aldığını öne sürdü.

Ergun, İYİ Tümen Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında, önceki seçimde birinci tümen olacaklarına inandığını dile getirerek, “Kül bu sorunları çözebilecek biricik bulunak İYİ Fırka’dir. Çünkü Türkiye’nin genişlik donanımlı ve liyakatli kadrolarına cemaat partisi İYİ Fırka’dir. Bundan ortalık, milletimizin partimize göstermiş olduğu teveccüh seçme güzeşte dönüş artmaktadır. Bu umutsuzluk zarfında, İYİ Fırka ve liderimiz Meral Akşener milletimizin umudu haline gelmiştir. İktidarın alternatifi İYİ Parti’mizdir.” diyerek konuştu.

Toplantıya, İYİ Öğür Samsun Mebus Bedri Yaşar ile Yerli Yönetimler başbuğ yardımcıları Burhanettin Kocamaz ve Mete Kayırıcı, İYİ Fırka Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Sungurlu Şehremini Abdulkadir Şahiner ile Çorum, Amasya, Tokat, Çankırı, Yozgat ve Kırıkkale illerinden partililer katıldı.

Share: