İSKOÇYALI TARAFTARLAR TARİHİ UĞUR İLÇESİNİ GEZDİ

A Milli Futbol Takımı’nın İskoçya’yı konuk edeceği maç üzere Diyarbakır’a mevrut İskoçyalı taraftarlar, mülevven kıyafetleriyle tarihi Talih ilçesinde gezdi. Çok sayıda vatandaşın fotoğraf çektirdiği İskoç taraftarlar, eğlendi.

A Milli Ayak Topu Takımı, Diyarbakır Stadyumu’nda hazırlık maçında İskoçya ile karşı karşıya ati. Maç için kente mevrut bine mail İskoç taraftar, müsabaka öncesi tarihi Uğur ilçesine geldi. Taraftarlar, renkli kıyafetleriyle gezdikleri ilçenin Gazi Caddesi’nde vatandaşlarla foto üstelik çektirdi. Bazı İskoçyalı taraftarlar maçı 2-0 ya de 2-1 İskoçya’nın kazanacağını söyledi. Bazen taraftarlar ise dostluk maçının beraberlikle sona ereceğini söyledi.

“TÜRKİYE’YE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Antalya’dan eşi ve arkadaşlarıyla Güneydoğu turuna gelen Sezgin Hazır, İskoçyalı taraftarlarla ışık çektirdiğini söyledi. Şık, “Arkadaşlarımızla dışarıya dolaşmaya çıktık. Tesadüfen İskoçlara balya geldik. Işık çektirdik. Çokça ateşin taraftarlar. Türkiye’ye başarılar diliyoruz. Diyarbakır beribenzer doğunun Paris’i, çok beğendik” ifadelerini kullandı.

Naime Derli Toplu ise Diyarbakır’de İstanbul havasının olduğunu ve haddinden fazla beğendiklerini belirtti.

Share: