İş yerindeki kasalardan servet çaldıkları iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı

Adana’nın eşkâl Yüreğir ilçesindeki bire bir hisse senedi namına girip 2 polat kasadan 2 bin dolar ve 15 bin lira çalınmasıyla ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Cumhuriyet Mahallesi’nde A.S’ye (62) ilgili tarımsal merhem şirketinin içerisine, cam şebeke demirinin kesilerek girilmesi ve 2 çelik kasadan 2 bin dolar ile 15 bin liralık çalınması üstüne İl Itimat Müdürlüğü Güvenlik Şubesi Arakçılık ve Cepçilik Büro Amirliği ekipleri emek başlattı.

Ekipler, gelişim yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak olayı gerçekleştiren 2 zanlının kimliğini tayin etti

Şüpheliler Mustafa Y. (39) ve Mustafa C. (34) ile bu kişilere müzaheret ettiği müstakbel sürülen Mehmet G. (37) ve kardeşi İbrahim G. (28) adreslerine yapılan baskınla yakalandı.

Gözaltına alınan zanlıların, paraları aralarında paylaşıp harcadıkları iddia edildi.

Emniyetteki işlemlerin peşi sıra adliyeye irsal edilen şüphelilerden Mustafa Y. ve Mustafa C. çıkarıldıkları gümrük kolcusu hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol üzere azade bırakıldı.

Bölgedeki benzeri hisse senedi yerinin düzenlilik kamerasına yansıyan görüntülerde, iki kaba olaydan evvel sokakta yürürken görülüyor. İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise iki çirkin, şirketin deposundan hile odasına yöneliyor. Henüz sonradan zanlılar yanlarında getirdikleri aletlerle polat kasalardan birini açmaya çalışıyor. Kıyafetinin kapüşonu ve maskeyle yüzünü gizleyen şüphelilerden biri, odadaki güvenlik kamerasını kapatıyor.

Share: