İş Bankası ve Vehbi Belletici Vakfı’nın Ağırbaşlılık Girişimciliği Programı’na 6 adım seçildi

Vehbi Antrenör Vakfı ve Türkiye İş Bankası gelişim birliğiyle, daha yaşanabilir tıpkısı dünyayı odağına düz girişimleri beslemek üzere bu yılın başında hayata geçirilen Sorumluluk Girişimciliği Programı’na (EGP) 6 teknoloji tabanlı girişim seçildi.

Izlence; kalifiye eğitim bilimi, afiyet ve nitelikli hayat, abuhava, erişilebilir ve akman enerji, sürdürülebilir şehir ve topluluklar kadar alanlarda çevresel ve sosyal gravite yaratıcı yahut umum potansiyeline sahip uygulayım bilimi tabanlı girişimlerin ölçeklenmesine bindi olmayı amaçlıyor.

Kalın Girişimciliği Programı, Belletici Üniversitesi Girişimcilik Araştırı Merkezi KWORKS ve İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı tarafından, Türkiye Toplumsal Girişimcilik Zehir (TSGA) katkılarıyla yürütülüyor.

Izlence 16 haftalık 3 aşamadan oluşuyor

Seçilen 6 teknoloji tabanlı etap, 3 aşamadan oluşan ve 16 hafta süren yavaş mentorluk sürecini kapsayan programın birinci aşamasında işaret veya hizmetlerinin piyasayla uyumunu, yüklülük odağı ve gelişim modelini baştan değerlendirecek, aksiyon modellerini doğrulayacak. Girişimler ikinci aşamada ise sundukları çözümü almaç ve pazar koşullarına henüz ağır ezgi ayla deklare etmek için sunma alaz çözümlerini geliştirecek. Akıbet hamle ise çözümlerin pazara sunularak satışların artırılması ve yatırım arayışı süreçlerini kapsayacak.

Izlence boyunca girişimler, KUSİF (Belletici Üniversitesi Sosyal Bastırık Forumu) uzmanlarından takı kavramı, etkinin artırılması ve ölçümü üstüne eğitim alacaklar.

Mayıs-Ilkgüz 2022 döneminde gerçekleştirilecek Sorumluluk Girişimciliği Programı, bütün aşamaların sonunda girişimlerin yatırımcılarla ve ekosistemdeki aktörlerle buluşacağı tıpkı günce Impact Day etkinliği ile sona erecek.

Sorumluluk Girişimciliği Programı’na katılmaya adalet kazanan girişimler:

Blueit: Binalarda harcanan akarsu miktarını, gerçeklik zamanlı adına strateji yazar optimize eden aynı “Su Hile Sistemi” düz yazı eder.

https://blueitfuture.com/

Plantric: Kişi geliştirdiği otomatize ve optimize edilmiş kompostlama teknolojisiyle, örgensel atıkları mübarek gübrelere dönüştüren ayrımsız toplumsal girişimdir.

Home

Senyorapp: Senyorlar (50+) için oluşturulmuş eğitim, hayat ve komünite platformudur.

Anasayfa

Togi Teknoloji: Lityum yükün bataryalı uygulamalara yönelik uslu, sayısal erke yönetim ve enerji depolama çözümleri tasarlayan, özgün adına tasarlayıp ürettiği pil hile sistemleri ve enerji dalavere platformuyla öne çıkan girişimdir.

ANASAYFA

Tospaa: Çocuklar ve öğretmenler üzere kodlama öğreniminde kullanılabilecek materyaller tasarlayan ayrımsız sosyal girişimdir.

Ana Sayfa

Walkino: İnsanların hayatındaki hareketsizliğe çözüm olabilmek ve sürdürülebilir kalkınma amaçları doğrultusunda yaşamaya heveslendirmek üzere oyunlaştırılmış bir deneyim sunan cıvıl cıvıl uygulamadır.

https://walkino.com/

Türkiye İş Bankası ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nden vahim birliği

İş Bankası’nın etkili büyüklüğü 1 trilyon TL’ye ulaştı

Share: