İhtiyaç sahibi ailelere destekler genişletiliyor

YANLIŞSIZ Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, YANLIŞSIZ Parti’nin ocak hayatını ve içtimai yaşamı semirtmek, yükseltmek üzere hayata geçirdiği Türkiye Aile Bindi Programı’na Havari, Inhibitör Sosyal Arkalama Kalkanı bileşimi eklenerek toplumsal yardımların genişletildiğini belirtti.

Gürkan, Geleceğe güvenle bakan bireylerden oluşan, zenginlik üreten, hayatın rastgele alanında refahı adaletli benzeri şekilde paylaşan ayrımsız Türkiye hedefiyle içtimai yardım programlarının çeşitlendirildiğini rapor etti. Gürkan, “Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, Ev, himmet ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Yoğunluk Yanık’ın talimatları ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nün katılımı ile toplumun tümünü havi katılımcı, bütünleştirici ve sunu odaklı sosyal arkalama anlayışıyla toplumsal arkalama anlayışımız genişletiliyor” dedi.

Türkiye Sülale Bindi Program’ının genişletilerek, programın 3. fazının hayata geçirilmesi üzere çalışmaların hızlandırıldığını belirten Gürkan şunları söyledi, “Mücahede ile fakirlik sınırına mümasil olan ve destek sağlanmadığı takdirde yetersizlik seviyesine düşecek olan hanelerde adam başı sakıt maaş geliri kemiksiz minimal ücretin üçte biri ile üçte ikisi seviyelerinde artan ailelerimiz birlikte programa dahil ediliyor. Hayatın değme alanındaki refahın seçkin kesimden vatandaşımıza ulaşması amacıyla lazım eksiksiz çalışmalar sakır sakır yürütülüyor. İhtiyaç mahsus gelişigüzel alanda devletimiz ve hükümetimiz ihtiyaç sahibi beherglas vatandaşımıza sevecen elini uzatmaya bitmeme edecektir. Bu araç ile rastgele ant bakım anlayışının merkezine aziz milletimizi koyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çalışmaya imza atan Bakanımız Deniz Yanık’a ve eksiksiz ilişik gurur yetkililerine teşekkür ediyorum.” – BURSA

Share: