Hırsızlara 3 maaş izlem sonucu faaliyetler: 2.5 milyon TL mesabesinde elemli kablo ele geçirildi

Hırsızlara 3 maaş strateji sonucu işler: 2.5 milyon TL değerinde yanık kablo ele geçirildi

KAYSERİ – Kayseri’de polis güçleri ekipleri tarafından 3 mahiye takip sonucu planlı operasyonda hırsızlık şüphelisi 26 hayat gözaltına alınırken, 2.5 milyon TL değerinde göynük bildirişim kablosu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye bakarak, İl Itimat Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne sınırlı Hırsızlık ve Yankesicilik Departman Amirliği ekipleri, şehirde işlenen arakçılık olaylarının aydınlatılması ve olayları gerçekleştiren şahısların yakalanması üzere 3 ay ilk mesai başlattı. Ustalık ve fiziksel çalışmaların peşi sıra eş zamanlı namına işler düzenleyen ekipler, 26 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda etraf değeri 2.5 milyon TL olan bildirişim kablosu, yüzlerce nüsha kanto ve yapım demiri, haddinden fazla sayıda akümülatör, matkap, spiral, çivi tabancası, gönye makinesi, parke akçakesme makinesi, yapım malzemeleri, elektrikli çiftteker ve ganimet oto plakaları ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler sahibine teyit edilirken, gözaltına alınan şahıslardan 23’ü tutuklandı, 3 sevimli ise adli kontrol gibi azade bırakıldı.

Share: