Hiçbir husus yapmadan ayda 296 bin TL kazanıyorlar

Günümüzde radyoların yerini kayran akil telefonlardaki podcastlerle ilgilendiren özen çekimli bire bir detayı BENDE’nin önde mevrut iletişim araçları kuruluşlarından Bloomberg ortaya çıkardı.

Söyleşilerin, saz dinletilerinin olduğu podcastlerde az daha tek özdek yapmadan ayda on binlerce dolar kazanan dünya sahipleri olduğunu aktaran Bloomberg, sakinleştirici özelliğe ehil olan ve bilcümle frekansların düz aldığı ses dalgalarını kullanan içerik üreticilerin ayda 18 bin dolar (kısaca 296 bin TL) kazandığını ifşa etti. Son dönemde bozuk olan ve sakinleşmek isteyen insanların yağmur sesi, cırcır böceği sesi, rüzgar sesi kabilinden sesler dinlemek istediği belirtildi. Bu garip içeriklere nazik  demet olduğu belirtilirken kâh zımni üreticilerin birlikte stator sesini kullandığı aktarıldı.

Bu garip içeriklerin dinlenme rekoru kırdığı ve balaban bütçeli podcast kanalları ve içerik üreticileriyle yarıştığına dikkat calip Bloomberg’e konuşan Todd Moore isimli bir KUL, “Siber düzenlilik alanındaki işimi 2009’de bırakarak bu alanda uzmanlaşan tıpkısı podcast açtım. Günde 50 bin yaşama beni dinliyor” dedi. Ayda 18.375 dolar kazandığını belirten Moore üzere isimlerin birlikte sayılarının arttığı kaydedildi.

Ara Sıra “beyaz zehir curcunalı” mazruf üreticilerinin günde 100 bin dinlendiği de belirtilirken, bu içeriklerin üretiminin haddinden fazla kıytırık olduğu ve bu sebeple elde edilen gelirin de haddinden fazla daha kârlı olduğu belirtildi.

Alpler’in karları eridi, görüntüsü yeşile döndü

 

Rusya’nın ikinci sunma zengini Mikhelson’un yatı Türkiye’de

 

Afrika ve Asya’birlikte albeni kirliliği korkutucu boyuta ulaştı

 

Share: