Heves Karakaya: “Kullanılmamış olmamıza rağmen pir işlerimizi inşallah her hafta göstereceğiz”

Bodrumspor Başkanı Meram Karakaya, ongun işler eden bire bir topluluk olduklarını belirterek, “Yeni olmamıza karşın pir işlerimizi inşallah değme hafta göstereceğiz. Keçiören deplasmanından birlikte ümitliyiz. Bodrumspor, topluluk oyununu orada bile ortaya koyacaktır” dedi.

İlk posta Spor Kaba But 1. Klasman’de mücadele fail Bodrumspor, deplasmanda Ankara Keçiörengücü oynayacağı maç öncesi hazırlıkları sürdürüyor. Kullanılmamış Malatyaspor’u 3-1’lik skorla yenmesinin ardından Keçiörengücü ile oynayacağı maça hazırlanan futbolcular motivasyonlarının faziletkâr olduğu görüldü. Dokuz Canlı ayrımsız idman özne futbolcular Ankara deplasmanı öncesinden Bodrum Site Stadyumu’nda antrenmanlarını yapıyor.

Bodrumspor Maharet Yönetmen İsmet Taşdemir idman öncesi yaptığı açıklamada, “Bizim güzeşte yıl geldiğimizden beri oluşturduğumuz tıpkısı baziçe sistemi var. Bu baziçe sistemine benzeri şekilde devam ediyoruz. Geçen maçta Kenan ve Musa Caner bire bir eski seneden cezalıydı. Bu hafta Kenan’ın cezası bitti, Musa’nın bitmeme ediyor. Ayrımsız baziçe şablonumuz var. Ona göre devam etmeye çalışıyoruz. Bu klasman için makul olduğumuzu düşünüyoruz. Alelhusus yüklülük kısmını çokça akla yatkın yapıyoruz. Değme çeşit varyasyonu deniyoruz. Lig detaylı tıpkısı maraton ilk haftadan liderlik bizim üzere haddinden fazla mehabetli değil. Tığ kişi takımımızı ve yapabileceklerimizi biliyoruz. Eskimemiş mevrut oyuncularımız takıma adapte oldu. Bu vakit kaybetmeden adaptasyon değil, bazı arkadaşlarımızın amade olamaması bazı arkadaşlarımızın cezalı olmasından dolayı hafta hafta gidiyoruz” dedi.

Murat Karakaya: “Ufak Tefek aksaklıklar oldu, ondan çevre taraftarımızdan bozukluk diliyoruz”

Bodrumspor Başkanı Emir Karakaya ise, “Ligin genelde ilk haftaları tahakküm peki. Gösterişli sıcağa karşın takımızı bereketli ayrımsız performans gösterdi. İlk yarıda etken aynı oyun oynayarak skoru buldu. Ondan dolayı takımımıza ve ustalık heyetimize teşekkür ediyorum. Halkımıza üstelik teşekkürname ediyorum. Stadımızı az daha doldurdular. Gelişmemiş Passolig ile ilişkin aksaklıklar oldu. Ondan dolayı taraftarımızdan kusur diliyoruz. Bir ahir içerideki maçımızda daha titiz olacağız. İlk hafta bitti, ikinci hafta Keçiören deplasmanındayız. İyi amal eden ayrımsız takımız. Tığ de kullanılmamış olmamıza rağmen pir işlerimizi inşallah temas hafta göstereceğiz. Keçiören deplasmanından üstelik ümitliyiz. Bodrumspor, mızıka oyununu orada üstelik ortaya koyacaktır” diye konuştu.

Futbolculardan Samet Sarp, sabık maçın Bodrum halkı için öneminin ayrımlı olduğunu ifade ederek, “Biz dahi ona göre oynadık, gani geçti, bereketli ayrımsız yengi aldık. Benim açımdan dahi dolgunca oldu iki gol attım, takım arkadaşlarıma teşekkürname ederim. Bu pik odaklandık, bereketli oyunla galibiyet alacağız inşallah” diyerek konuştu.

Takımın başarılı futbolcularından Üzeyir Ergün üstelik, önce hafta kazandıkları amacıyla çokça mutlu olduklarını belirterek, “Çokça fena hâlde tıpkısı başarım oldu, bol kullanmak istiyorduk. Herkes gibi bizimde hedeflerimiz var. Elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışacağız. Geçen sene çokça güzel geldik, bir şekilde bitmeme ediyoruz. Bende bire bir defans oyuncusu adına elimden geldiğince takımıma yardım yüklemek istiyorum. Asistle başlamayı hele çok istiyordum, yıldız oldu çok şükür” şeklinde konuştu. – MUĞLA

Share: