Heaventures’in aşama geliştirme şirketi Heavendev faaliyete geçti!

Şümullü ‘Uygulayım Bilimi ve Kitap müessis ortağı’ kurgusu ile startup kurucularının uygulayım bilimi liderliği ihtiyacına karşılık veren Heavendev, startuplardan müracaat almaya başladı. Mikro içi ve elverişsiz dışı pazarlara sunulması söz konusu ürünler amacıyla tamamen iz tasarımı, planlama ve ihya süreçlerinin kurgusunu yapacak ve sürdürülebilir benzeri uygulayım bilimi maltalık döngüsünü hayata geçirecek tıpkısı kurucu ortağa gerekseme duyan girişimcilerin başvurması bekleniyor.

Dünyaya bollaşmak talip alanında uzman ve oyunu mübadele etmek isteyen startup’lara maddesel ve ayni akil envestisman desteği veren domestik yatırımcılık girişimi Heaventures’in bire bir iştiraki olarak kurulan Heavendev, Heaventures müessis ortakları Nurettin Şendoğan ve Utkan Şanda ‘ın stratejik danışmanlığında; erken adım girişimleri, kişi alanlarında dünyanın genişlik gani şirketleri haline değirmek üzere kurucuları Barbaros Söz ve Kerem Kuralay liderliğinde  yapılandı ve hareketlilik gösteriyor.

Türkiye girişimcilik ekosisteminde başarıya algı potansiyeli haddinden fazla faziletkâr ve nazirsiz fikirleri üreten girişimcilerin bire bir çoğunun teknoloji sırf ya üstelik teknolojiye bağımlı ürünlerin dizayn, planlama ve geliştirme ihtiyacını karşılayacak aynı müessis ortağa cemaat olmadığından fikri hayata geçirememiş olduğunu tespit namına ele alan Utkan Şanda ve Nurettin Şendoğan’ın danışmanlığında ve nöbet göstericiliğinde kurulan Heavendev Kadem Ihya ekibi bu kapsamda desteğe ihtiyacı olan girişimleri ve girişimcileri başarıya koymak amacıyla bir araya geldi.

“DİGİTAL KNOW-HOW YATIRIMI YAPIYORUZ”

Heavendev, yazılım üreten yahut sunduğu deneyimin değme noktası yazılıma dokunan fikir, MVP, pre-growth aşamasındaki girişimlere sayısal know-how yatırımı yapıyor. Bir zamanda startupların nema için lazım ölçeklenebilirlik ve sürdürülebilirlik üzere sunu önemli ihtiyaçlarına yanıt verecek 360 mertebe yapıt yönetimi ve hareketli uygulayım bilimi mimari  tasarımlarına topluluk olabilmesine liderlik ediyor. Teknoloji ve Işaret Yönetimi Ekiplerinin kurulmasından, eser stratejisinin belirlenmesine, ihya planından, ürün dizayn süreçlerinin yönetilmesine, aplikasyon geliştirme mimarisine kadar karar ve yapılandırma gereken konularda yük alıyor.

“ÜRÜNÜN PAZARDAKİ MÜŞTERİ İHTİYAÇLARINI ANLAYIP ONA GÖRE DENEYİM TASARLIYOR VE HAYATA GEÇMESİNİ SAĞLIYORUZ”

Barbaros Kortej, yayın yönetimi ve işaret tasarımı üzerine ayrımsız çokça eser yönetimi ekibine liderlik ediyor. Asillik Kuralay ise  teknolojilerin  hayata geçmesindeki bildirme balaban unsurlardan madun çatı mimarisi  ve ihya standartları ile uygulayım bilimi tercihlerinin yapılması ve  geliştirme ekiplerinin liderliğini üstleniyor. Şu anne kadar Uçtan Kuyruk Sokumu Kemiği Tesis Yönetimi Platformu, Hareketli ekipler için  İş Yönetimi, on-line ortaklık kurma ve desise hizmetleri örümcek toptan bir Registered Agent girişimi ve Uzvi Ürünler pazarında bir Online Bey ve Hazırlık Zinciri  uygulaması doğmak için ürünlere türlü alanlarda girişimlere teknoloji müessis ortağı kendisine karışma olduklarını anlatan Barbaros Meze, “Ürünün pazardaki azrail ihtiyaçlarını anlayıp ona göre repertuvar tasarlıyor ve sunma makul mimaride geliştirecek ekipleri kuruyor ve onlara önderlik ediyoruz.” diye konuştu. Fikirlerin doğru birikim kurgusuna dönüştürecek akıllıcasına teknolojik kurguyu hayata geçirdiklerini belirten Asalet Kuralay ise “Agile ihya prensiplerini startup’a adapte yazar Heavendev modelini Girişimlerin Uygulayım Bilimi ve Işaret kurucu ortağı yerine uyguluyoruz.” açıklamasında bulundu.

Heaventures’ten Boatmate’e envestisman

Heaventures, startup ekosisteminin duayen ismi Erdem Yurdanur ile güçlerini birleştirdi

Heaventures, Cameralyze’a 3 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım yaptı

İşin mutfağından gelen yatırımcılık girişimi: Heaventures

Share: