Haram Elma dizisinin Sedai’si Mutlu Memili, oyuncu Temiz Memili’nin kardeşi daha çok

Başrollerini Bayram Ayı Sam, Gidiş Kraliçe, Biran Felç Yılmayan, Melisa Maşrık, Sevda Erginci, Gaye Aygen, Nehir Erdoğan ve Sulh Ataç’ın paylaştığı Yasak Elma dizisinde rol düz Mutlu Memili, hususi hayatıyla gündem oldu.

NECİP MEMİLİ’NİN KARDEŞİ ÇIKTI

Kaçma Birader, Yedi Güzelce Eş, Kılkoparan ve Esmer Matrak Filmler üzere bir nice projede kurum kayran Mutlu Memili, Haram Elma dizisindeki Sedai rolüyle geniş benzeri hayran kitlesine ulaştı. Başarısıyla adından saraka ettiren Memili, bu zamana büyüklüğünde sayısız projede kurum düz usta oyuncu Soylu Memili’nin kardeşi daha çok. İkilinin cömert olduğunu öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

BAHTİYAR MEMİLİ KİMDİR?

Bahtiyar Memili, 1985 yılında Adana’bile dünyaya geldi. Kameralar karşısına ilk defa 2014 yılında ‘Kaçak’ adlı monitör dizisi ile geçen Mutlu Memili, Savuşma Birader, Yedi Adamakıllı Herif, Kehribar, Karakomik Filmler: Sapık kabil kavi haddinden fazla yapımda dahi yer aldı. ‘Aile Arasında’ ünlü dizide Erdal Özyağcılar’ın şive danışmanlığını fail Bahtiyar Memili, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Yasak Elma’ ünlü dizide Sedai karakterine sahn vermektedir.

Share: