Hane peşinatını buğdayla ödeme fırsatı

Çin’in Henan eyaletinde Tarz Çin Emlak Şirketi azalan ev satışlarını harlatmak amacıyla harekete geçti. Kampanya ile kırsal kesimde çiftçilik yapanları ocak sahibi beğenmek hedefleniyor.

Yerel halkın çoğunluğunun rençperlik yaptığı bölgede, peşinat üzere değişim edilecek buğday miktarı 24 bin Amerikan doları yani tahminî 420 bin Türk lirası ile sınırlandırıldı. Buğdayın kilosuna ise tahminî 11 liralık değer biçildi.

Şirket eliyle 20 periyot sürmesi planlanan kampanyaya, rençperlik fail yerel halkın ne kadar bağlam göstereceği zül konusu.

Yavaşlayan göz piyasasında şirketler öngörülemeyen piyasa koşullarında ayakta kalmaya çalışırken, kâh gayrimenkul şirketleri kampanyalarına ücretsiz park ve tamir kadar hizmetler bile ekliyor.

Domestik yönetimler birlikte satışları ihya etmek üzere kredi teşvikleri hazırlıyor. Kampanyalarla almaç hareketliliğinin artması bekleniyor.

Bire Bir şeriklik daha ilk birlikte peşinat yerine sarımsak aldığı ayrıksı bire bir kampanya yapmıştı. Bu kampanya 30 çevrim sürmüştü ve sarımsak kampanyasında 30 sayı bölük satılmıştı.

ABD’bile taşınmazlar firmaları Compass ve Redfin işten çıkarmaya gidiyor

 

Çin’da taşınmazlar satışları 16 yılın dibinde

 

Share: