Göztepe bakir yıla üzgün girdi

SPOR Toto 1’inci Lig’de üst üste Manisa FK ve Çaykur Rizespor galibiyetleriyle Play-Off uğrunda umutlanan Göztepe, ilk yarının sonuç maçında evinde Bodrumspor’a biricik golle yenilerek yeni yıla moralsiz girdi. Cezası zımnında seyircisinden yoksun yerine sahaya sâdır zerrin-kırmızılılar rakibi karşısında hücumda etken bire bir görüntü ortaya koyamadı. Bu sonuçla 24 puanda mütezayit İzmir ekibi devreyi 11’inci basamakta tamamladı. Sezonun önceki yarısında 18 maça çıkan Göz-Ayn 7 yengi alırken, 8 maçını puansız tamamladı, 3 defa sahadan beraberlikle ayrıldı. Gol yollarında teessürat işlek Göztepe 17 golle ligin arz bir iki üreten 3 takımından biri oldu. Göztepe kalesinde ise 18 gol görüp eksiklik 1 averaja erbap oldu. Soluk-kırmızılılar Bodrumspor maçının ardından yargıcı yönetimine ise başkaldırma etti.

EGE’YE YEŞİL IŞIK

Müsabakada 2 kemiksiz penaltılarının verilmediğini rapor eden maharet sorumlu Şakir Özkayımoğlu, “22 yıldır ustalık âdemiyet görevini üstleniyorum. Atınç ve Yasin’in pozisyonları net penaltı. Koray Gençerler VAR hakemi, yıllardır yargıcılık yapıyor amma bu penaltılar pekâlâ verilmez. Maça zaten toy bir yargıcı gönderildi. Göztepe’nin hakkını gelişigüzel yerde ararım” diyerek konuştu.

Her şeye rağmen asla yıkılmayacaklarını belirten Özkayımoğlu, “Bodrumspor’a kaçınmak duyuyoruz ama tığ Göztepe’yiz. Çokça şişman camiayız. Tığ yıkılmayız, ayakta kalırız” dedi. Kayımoğlu, transfer çalışmaları hakkında birlikte vukuf verdi. Alelhusus hücuma yönelik oyuncu alabileceklerini vurgulayan Kayımoğlu, “3 evet da 4 dideban transfer açmak istiyoruz” derken, Afyonspor’de kiralık oynayan ve bonservisi Göztepe’de olan oğlu Ege Özkayımoğlu’nun de gerekseme duyulması yerinde takıma dönebileceğini anlatım etti. Ileri Uç hattında görev işleyen Veli, Afyonspor’bile 16 maçta 3 gol attı.

– İzmir

Share: