Göz sağlığı ve hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Yavuzer, Medical Point Gaziantep’te

Medical Point Gaziantep Hastanesi, kadrosuna ayn sağlığı ve hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Kamil Yavuzer’i dahil etti.

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nden yapılan açıklamaya bakarak, Selçuk Üniversitesi Tababet Fakültesi’nden 2010’da mezun olan Yavuzer, tıpta uzmanlığını bire bir üniversitenin Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda gerçekleştirdi.

Ülke genelinde birçok şehirde fariza işleyen Doç. Dr. Yavuzer, geçmiş yerine Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Ayn Hastalıkları Temel Bilgelik Dalı’nda 2011-2015 döneminde görev yaptı. 2016’da Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2017’de SBÜ Beyoğlu Göz Yetişek ve Araştırı Hastanesi’nde tabiplik kariyerine devam etti.

Van Terbiye ve Araştırma Hastanesi’nde 2018-2022 arasında etkin Yavuzer, 2020’de Ulucanlar Ayn Eğitim Bilimi ve Araştırı Hastanesinde doktorluk; sonrasında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Baştabiplik yaptı. Tıpkısı çokça ağırşak ve şehadetname sahibi olan Doç. Dr. Kamil Yavuzer, Türk Göz Bilimi Derneği ve Türk Tabipler Birliği üyesi.

Yavuzer’in sargı alanları beyninde katarakt, retina hastalıkları, makula hastalıkları, üveit, karasu, oküler deprem, kornea hastalıkları, şaşılık ve ayn kapağı hastalıkları bulunuyor.

Share: