Girişimcilikte akıbet bekçi! Cümle, sular altında kalacak Yusufeli’nden taşınırken aynı yaşama gayrimenkul ofisi açtı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde yapımı bitmeme fail temelden 275 metre yüksekliğiyle Türkiye’nin birinci, dünyanın ise üçüncü en yüksek tümsekli barajı olacak Yusufeli Barajı’nda akarsu terviç işlemi için mevcut kaza merkezinin Yansıtıcılar-Sakut mevkiindeki kullanılmamış kaza merkezine taşınması bekleniyor.

AÇILAN SON İŞ YERİ KENDISINE TARİHE GEÇTİ

Taşınma işlemleri geçtiğimiz günlerde başlarken, evvel resmi kurumlar binalarını boşaltarak kullanılmamış ilçe merkezine taşınmaya başladı. Peşi Sıra aksiyon yeri sahipleri tabelalarını söküp yıpranmamış yerleşim yerine asarken, İbrahim Demirci isimli benzeri esnaf ise sular altında kalacak kaymakamlık merkezine hisse senedi yeri açtı. Demirci açtığı ofisinde barhana sürecinde gerekseme sahiplerine bakım çevirmek için gelişim yeri açtığını belirterek bire bir zamanda bozuk Yusufeli’nde açılan serencam aksiyon yeri namina tarihe geçti.

“VATANDAŞLARA YARDIMCI DOĞMAK İSTEDİK”

Öte yandan İbrahim Demirci konu ile ilişkin yaptığı açıklamada, “Bilindiği amacıyla ilçemiz nakil sürecinden geçiyor. İnsanların aile bulma iş yeri bulma gibi sorunlarını gördük. Bu eksiklikten ortalık de insanlara yardımcı olmak amacıyla böyle ayrımsız gelişim yeri açtık. Vatandaşlar taleplerini bizlere iletiyor biz dahi bu doğrultuda onlara koruyucu olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.



Share: