Germencik Belediyesi’nden “Ahi Ocak”  Projesi

Germencik Belediyesi, ‘Kapılarımızı iyiliğe açıyoruz’ projesinin peşi sıra ‘Kollarımızı iyiliğe açıyoruz’ projesini hayata geçirerek, ilçedeki depremzede ailelere destekte yatmak isteyenleri cömert aile olmaya davet etti.

Germencik Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin peşi sıra ilçeye gelen aileleri sunu bereketli şekilde ululamak, toplumsal ve psikolojik açıdan adaptasyonlarını ulaşmak ve iktisadi kendisine hayatlarını idame ettirmelerine arkalamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Şehremaneti bu kapsamda’Kapılarımızı iyiliğe açıyoruz’ projesini hayata geçirerek iyicil vatandaşların tahsis ettiği evleri düzenleyip, depremzedeleri yerleştirmeye bitmeme ediyor.

KARDEŞ AİLE VURGUSU

Germencik Belediyesi, şimdi üstelik ‘Kollarımızı iyiliğe açıyoruz’ ismiyle kullanılmamış tıpkı projeyi elan hayata geçiriyor. Projeyle, Germencik’e yerleşen depremzede ailelere maddi ve manevi destekte olmak talip ‘cömert sülale’ olup ihtiyaçlarına yüklenmek isteyenler, belediyenin 0256 563 09 00 numaralı hattından evet üstelik 0256 563 01 20 WhatsApp hattından vukuf ve referans yapabilecekler.

Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Aklımızdan ve yüreğimizden katiyen silinmeyecek ayrımsız acıya posta açan büyük hareket felaketinin ardından yaralarımızı sarmayı sürdürüyoruz. İlçemize yerleşen depremzede ailelerimize maddesel ve manevi destekte düşmek amacıyla kardeş aile çalışması başlattık. Bu çalışmayla hem toplumsal kendisine kaynaşmayı sağlayacak hem üstelik maddesel, manevi depremzede vatandaşlarımızın tıpkısı nebze de olsa yaralarını saracağız.   Cömert eş projemize akmak talip vatandaşlarımız belediyemize müracaatta bulunabilirler. Bağlantı ve beraberlik içerisinde bire bir ocak dayanışmasıyla yumruk günleri atlatacak, birlikte iyileşeceğiz” dedi.

Share: