Gayrimenkul satışında alıcı deneyiminin önemi arttı

Eskimemiş zürriyet müşteri deneyimi domestik taşınmazlar pazarına alnaç veriyor. PwC’nin yayımladığı verilere bakarak müşterilerin yüzde 73’ü gani bir deneyimin mübayaa kararlarını etkilediğini belirtirken, azrail deneyimini kişiselleştirilmiş hizmetlerle destekleyen yerli şirketler ecnebi yatırımcıları Türkiye’ye çekiyor. 

Gayrimenkul sektörünün dinamikleri değişiyor. Birçok uran kamera deneyimini, azrail ile arasındaki etkileşimi artırıp satışa yöneltmek amacıyla kullanırken, kullanılmamış döl müşteri deneyimi ilkeleri yerel emlak pazarının pazarlama alışkanlıklarına üstelik alnaç veriyor. PwC’nin yayımladığı verilere bakarak müşterilerin yüzdelik 73’ü ongun tıpkı deneyimin mübayaa kararlarını yönlendirdiğini belirtirken, elan iyi kamera deneyimi için daha çok ödeme yapmaya amade olanların yüzde 86’evet ulaştığı görülüyor. Almaç deneyimini kişiselleştirilmiş hizmetleriyle destekleyerek gayrimenkul satışlarında kazanım yakalayan yerel gayrimenkul şirketi Radolar Group ise geliştirdikleri iş modeliyle ecnebi yatırımcıların yüzünü Türkiye’ye çevirmeyi hedefliyor. 

RUSYA İRAN’I BİR ADIM GERİDE BIRAKTI 

Türkiye’da ev satın almanın hem eşit hem bile kamera deneyimi açısından yabancı yatırımcılar için gelgelli fırsatlar barındırdığını tamlayan Radolar Group Yönetim Kurulu Başkanı Başkumandan Mehrabi, konuyu şu sözlerle değerlendirdi:  

“Mikro dışındaki yabancı yatırımcılar birçok farklı sebepten etraf ülkemizden ev satın alırken, yerli pazarımızdaki yatırımcı çeşitliliği üstelik artıyor. TÜİK Haziran verilerinden hareketle kısaca 2 bin ev alarak zirveye yükselen Rusya, İran’ı bire bir kadem geride bırakırken, sıralamayı Irak, Çin ve Almanya izleme ediyor. Elbette tamam yabancı vatandaşların apayrı tıpkısı ülkeye envestisman yaparken kafalarında sorular bulunduğunun farkındayız. Azrail ihtiyaçlarına odaklı geliştirdiğimiz hareket modelimizle yalnızca aile satmıyor, tıpkı zamanda onlarla duygudaşlık kurarak Türkiye’ye rağbet rahatlığıyla envestisman yapmalarını sağlıyoruz.” 

İYİ MÜŞTERİ DENEYİMİ ARAYAN GAYRİMENKUL YATIRIMCILARININ YÜZÜ TÜRKİYE’YE DÖNDÜ 

Ülkemizde konut satın alarak yatırım beğenmek isteyen vatandaşların birbirinden farklı faktör ve koşula sahip olduğunun altını çizen Serdar Mehrabi, “Türkiye’dahi envestisman fethetmek talip değişik gözyaşı gruplarından vatandaşların ihtiyaçları tahavvül gösterebiliyor. Güre ve bekar insanlar henüz iyi hareket imkanlarına iyesi olmak isterken, evli ve çocuklu insanlar ise çocuklarının eğitim bilimi hayatlarını önceliklendiriyor. Kimi de burayı köprü kendisine görerek, gelecek dönemde Avrupa’evet taşınmayı görüntü ediyor. 2009’dan bu yana emlak piyasasında bakım veren Radolar Group namına biz dahi müşteri deneyimini önceliklendirdiğimiz iletişim stratejimizle yabancı yatırımcıların önünü açarak ülkemizde dahi konforlu tıpkı güç topluluk olmalarına bap aralıyoruz. İran ve Azerbaycan vatandaşlarına eş yaparak başladığımız serüvenimize değişik coğrafyaları de ilaveten devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

EMLAKTA KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ HİZMET YATIRIM LOKASYONLARINI ÇEŞİTLENDİRDİ 

Akıbet dönemde Rusya, Kazakistan ve Ukrayna üzere ülkelerden yavaş arzu aldıklarını aktaran Başkumandan Mehrabi, “Toptan trendlere önderlik eden Türkiye gayrimenkul piyasası dakikasında büyürken, ecnebi yatırımcıların coğrafi çeşitliliği bile artıyor. Özellikle Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla alay malay iki ülkenin vatandaşları ülkemize artık bundan sonra arzu gösteriyor. Bu bölgelerden gelen yatırımcılar geçtiğimiz yıllarda adlı tatil destinasyonları arasında kayran alan Antalya, Alanya, Muğla kabilinden şehirleri yeğleme ederken, kişiye özel sunduğumuz hizmetlerle diğer şehirlerdeki avantajları birlikte keşfederek ayrımlı bölgelerden sülale satın alıyor” dedi. 

RUSLARIN İLK DURAĞI ARTIK ANTALYA DEĞİL, İSTANBUL 

Rusya ve Ukrayna’dan yatırımcıların bakir rotalarının evvel sırasında İstanbul olduğuna ilgi calip Başkomutan Mehrabi, “İstanbul, ister değişik kültürlerin tıpkı arada yaşadığı yapısı gerekse değme mesleğin palas icra edilebileceği bire bir metropol olduğu amacıyla eskisinden çokça daha çok istek alıyor. Özellikle birlikte ati dönemde derece derece değer kazanacak Beylikdüzü, Kartal, Beykoz ve Sarıyer kabil ilçeler yatırımcıların geçmiş adımda inceledikleri ilçeler oluyor. Biz birlikte bu bölgelerde aile satın alarak yatırım fora etmek isteyen kişilere yalnızca emlakçılık yapmakla sınırlanmış kalmıyor, onların tekmil ihtiyaçlarını kapsamlı bir şekilde değerlendiriyoruz. İran özellikle koyulmak için kayran aldığımız ülkelerdeki pozisyonumuzu destek olmak ve Rusya pazarında henüz deli dolu çalım ihanet etmek üzere akıllıca ve slayt hizmet anlayışımızla ruh alanımızı genişletmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

Yurt sektöründe akse: Aile peşinatını ‘karpuz’la ödeyebilecekler!

 

İnternette yurt ilanlarında yeni dönüş

 

Gayrimenkul vergisi üzere serencam gün: Ödemelerde yıpranmamış çağ!

 

Share: