Fransızlar dinlence üzere komşularının havuzunu yeğleme ediyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ DUYUM SERVİSİ

Avrupa’yı kavuran sıcaklar ve alevlenen şişkinlik Fransızları bakir yöntemler bulmaya itiyor. BFM Business’tan Thomas Leroy’un haberine bakarak, euroda yaşanan ayar kaybıyla tatil için ülkelerini metrukiyet edemeyen Fransızlar, soluğu komşularının havuzlarında alıyor.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere bakarak, tatile gidecek büyüklüğünde ak yazılı sıfır Fransızlar, komşularının havuzunda serinliyor. Gün Ortası saatleri amacıyla komşularının havuzunu kiralayıp serinleyerek dinlence ihtiyacını iletilmek, Fransa’dahi neredeyse bati tıpkı sektöre tahavvül etmek amacıyla.

Mutfak ve bostan de karışma

Dolaşma ortasında coşku merkezlerinde evet da uray havuzlarında olmaktansa komşularının havuzlarını kiralamayı yeğleme eden Fransızlar aldıkları karardan berenarı kıvançlı. Yalnız onlar de değil. Eksiksiz Fransa geneline yayılan bu formül, havuzlu eş sahiplerinin da hoşuna gidiyor. Galiba platformlar eliyle ve isticar yöntemiyle anlaşan şahıslar habbe yalnız havuzundan değil mutfağından ve bahçesinden üstelik yararlanabiliyor. Avrupa ne antlaşma sıcaklardan kavrulsa talebin arttığı havuzlu sitelere hele swimmy.fr ve jardins-privés.com üzerinden ulaşılabiliyor. Havuzlu evlerin bazıları, bu siteler vasıtasıyla binlerce öneri alabiliyor.

Saati 75 euro

Kâm ve arzın istenen düzeyde olması bu yöntemin adeta ayrımsız sektöre dönüşmesine illet reşit. Saati ortalama 75 euroevet kiralanan havuzlu sitelerin başarısı yadsınamaz derecede faziletli. Fransızlar, belediyelerin yüzme havuzlarına gitmektense havuzlu siteleri kiralamayı elan mantık buluyor. Fransızlar özellikle bu yıl gibi şartların yara olduğu dönemlerde tatile gidemediklerini ve bu yolu seçtiklerini belirtiyor.

Bu ebat havuzlu ev sahipleri üzere dahi eşsiz bir fırsat anlamına geliyor. Belirledikleri fiyata kapalı namına, havuzlu kent sahipleri, vergiye uymak üzere yaz aylarında biraz bin euro kar edebiliyor. Fransız yasalarına göre havuz kiralamak için bire bir yetkilendirme gerekmiyor. Ancak havuz gömülüyse, alarm ve havari engel gibi düzenlilik standartlarına uyulması kayıt koşuluyor.

Avrupa’üstelik al alarm!

 

Avrupa üzere enflasyon tahmini yükseldi

 

Rusların dinlence gözdesi esasen Türkiye

 

Share: