Fenerbahçeli yöneticilerden Kahramanmaraş’a musahabe

Fenerbahçeli yöneticiler, 11 ili etkileyen depremin merkezi olan Kahramanmaraş’ı müzakere etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Felaketin önceki gününden itibaren kıran bölgesindeki vatandaşlarımızın birlikte olan ve ihtiyaçların karşılanması, yaraların sarılması için çalışmalar eden kulübümüz, bu misyonunu sürdürüyor. Bu kapsamda Umumi Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, yönetim kurulu üyelerimiz Mustafa Eksiksizlik Danabaş, Ruşen Sakil ve Bekir İrdem, kıyamet bölgesinde depremin posta açtığı yıkımla ilgilendiren çeşitli incelemeler ve temaslarda düşmek için Kahramanmaraş’a gitti.” ifadeleri düz aldı.

İlk kendisine Kahramanmaraş Tecim ve Uran Odası’nı görüşme eden yöneticiler, yönetim kurulu başkanı Mustafa Buluntu ile görüştü. Fenerbahçeli yöneticiler, elan sonradan Kahramanmaraş İl Inanma Müdürlüğü’nde kurulan koordinasyon üssünde İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Ateşin ve bozuk Eş ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yla benzeri araya geldi.

Ziyaretlerin ardından Kahramanmaraş merkezde depremin kez açtığı yıkımla ilgili incelemelerde mevcut yöneticiler, henüz sonraları AFAD yetkilileriyle alay malay 12 Şubat Stadyumu’nda kurulan çerge kentte incelemelerde bulundu ve depremzedelerle görüşerek esbak olsun dileklerini iletti.

Share: