Fenerbahçeli Ayvaz Hakan Taraftar: “Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız”

Fenerbahçe’nin takım kaptanlarından Bay Kağan Taraftar, depremzedeler amacıyla ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Tecrübeli futbolcu, soluk-lacivertlilerin Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için Pervin Stadı’nda başlattığı arkalama kampanyası kapsamında açıklamada bulundu.

Dualarının depremzedelerle olduğunu vurgulayan Erkek Kağan, “Vatanımıza milletimize kelle sağlığı diliyorum. Yakınlarını kaybedenlere sabır, gerileme altında olanların yakınlarına Cenabıhak yardım etsin. Elimizden hiçbir şey gelmiyor, canımız çokça sıkkın. Elimizden tıpkısı özdek gelmemesi henüz kırıcı. Hangi yapabiliyorsak yapmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Afet bölgesindeki yakınlarından malumat aldıklarını anlatan 28 yaşındaki oyuncu, şunları kaydetti:

“Boyut epey çokça yoğun. Tanrı herkesin yardımcısı olsun, milletimizin yardımcısı olsun. Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bari onlara orada sahada havari olabilsek. Bu gibi olursa gitmeyi dahi düşünüyorum. Konuşacak çok bire bir husus bulunmayan, çokça üzgünüz. Cenabıhak yardımcımız olsun.”

Share: