Eski Ülkü Ocakları Başkanı’ndan Bahçeli’ye tehdit kabilinden sözler: Bizi bahsetmek zorunda bırakmasınlar, çektiğim kasetler var

Sakat Sorun Ocakları Başkanı Sinan Dağ’in Ankara’birlikte silahlı saldırıda hayatını kaybetmesinin yankıları sürerken, olayla ait MHP’nin sessiz şekil üstü ilişkin açıklamalar yapması genişlik çokça konuşulan bahis oldu. Tele 1 aktif yayınında MHP Genel Başkanı Ululuk Bahçeli’ye yüklenen, CHP’ye güzeşte sakat Sav Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, dikkat çekici meşruhat yaptı.

“PSİKOLOJİK HAREKATIN UZANTISINI BAHÇELİ’NİN KONUŞMASINDA GÖRDÜK”

“Cinayetteki mafya-yöntem-polis üçgeni lacerem işledi” sorusuna Aldemir, “Türkiye toplumu psikolojik bire bir harekata bağımlı tutuluyor. Propaganda metotlarından biridir bu. Korkutursunuz, sindirirsiniz, pusturursunuz, konuşturamaz kuzuluk getirirsiniz. Ondan sonradan da ‘Ya ne yaparsak yapalım hep değişmeyecek, sandığa gitmeyelim’ dedirtirsiniz. Anne hedef bu. Bu ruh bilimsel harekatın aynı uzantısını bugün Izzet Bahçeli’nin konuşmasında gördük. burada ruh bilimsel tıpkı hareket çekiliyor. Bu anca tıpkısı günce, iki günce tıpkı fenomen değil. yıllara berrak bir fenomen. ve bu aklın ben MHP’yi aştığını düşünüyorum. MHP’deki bazı ülküdaşlarım, ‘Davamıza uymazlık veriyorsun’ diyor. Kardeşim ego davanıza zarar vermiyorum, davanızı müdafaa etmek bana düşüyor. Davanıza erbap çıkacaksanız, içinizde karışık insanlar varsa bunları kusun bundan sonra.” yanıtını verdi.

“2 YIL GEÇMIŞ ÇEKTİĞİM KASETLER VAR”

Kendilerini konuşmak zorunda bırakılmamasını isteyen Aldemir, “Sayın Bahçeli, benim büyüklüğünde idealist harekete hizmetin mi var? Ego cebe yakalatmadım ama silahtan ukubet aldım. Senin arabanda Gölbaşı’nda makineli tüfek tüfekler yakalandı ifade vermedin. Bizi temas etmek zorunda bırakmasınlar. Benim başıma bir iş gelirse diyerek 2 sene ilkin çektiğim kasetler var. Ölürsem bunlar yayınlanacak. Türkeş’in (Alparslan Türkeş) kime ne dediği ortaya çıkma o devir.” ifadelerini kullandı.

“HANGI YAPACAKSINIZ, HEPİMİZİ Mİ ÖLDÜRECEKSİNİZ?”

Öte yandan, Alaattin Aldemir, Sinan Acı cinayetiyle ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Bu iş o büyüklüğünde nazik ki… Mafya, devlete hakim ergin. Biz, hırsız mehabet miyiz? Boz listedeyiz, kara listeye mi girelim? Bu mu Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışan? Takkadak MHP zarar görmüyor kim ortağı AK Tümen da haddinden fazla nazik uymazlık görüyor. Ben kimseyi suçlamıyorum amma bire bir MHP’li izinli demeç veriyor; ‘Suskunluğumuzu bilmem ne yapmayın’. Hangi yapacaksınız, hepimizi mi öldüreceksiniz?” demişti.

Share: