Esenlik çalışanına saldırı hatırat ülkü dosyasına girdi

Sağlık çalışanına geveze yadigâr sevgili dosyasına girdi

ANKARA – Ankara’üstelik aynı hastanede görevli tıbbi yazman B.K., sökel yakını 3 yaşama vasıtasıyla uğradığı tekme ve yumruklu saldırısı sonucu yaralandı. Atılım andaç hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Fenomen, 2019 yılında Başkentteki bire bir hastanede meydana geldi. Buna göre hastanenin bala acil bölümünde vazifeli B.K. ile tutkun yakınları koku testi dolayısıyla tartışma imdi. Bu sırasında parasız yakınları B.K.’ye çifte ve yumruklarla saldırdı. Sayrılarevi polisi ve düzenlilik görevlilerinin müdahalesiyle B.K, saldırganların elinden kurtarıldı. Ankara Cumhuriyet Altını Başsavcılığı, 3 sayrı yakanı için, “kasten cerh”, “tehdit” ve “hakaret” suçlamalarından sevgili açtı.

‘Hamle ajanda kameralara yansıdı’

B.K.’nin saldırıya uğradığı anlar, hastanenin düzenlilik kameralarınca kaydedildi. Dava dosyasının delilleri arasına giren kayıtlarda, tıbbi sekreterin tekme ve yumrukların hedefi olduğu görülüyor.

Sevgili açıldığını ve pestil yakınlarının sanık olarak yargılandıklarını söyleyen Avukat Ayşenur Çelik, “Müvekkil olayın birden ardından her an şikayetçi oluyor. Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Altını Başsavcılığı vasıtasıyla taşlama, tehdit ve düşünülerek yaralama suçlarından soruşturmaya başlanıyor. İddianamenin kabulünün peşi sıra da halen 12. Esas Ceza Mahkemesinde davamız derdesttir. 2 celsesi münteha durumda tutkun yakınları evvel duruşmaya geldiler beyanlarını verdiler, şuan maznun yerine yargılanmaktalar” ifadelerini kullandı.

Müvekkilin olayın peşi sıra ruhsal arkalama aldığını tamlayan Avukat Çelik, “Öncelikle müvekkil olayından hemencek ardından 3 dolaşma işe gidemedi. Müvekkilin eşi, çocukları bu durumdan çok kötü etkilendi. Müvekkil eve gittiğinde yüzünde gözünde ensesinde yaralarla eve gidiyor. Bunu gören çocukları etkileniyor. Kendisi zaten zaman hangi yaşayacağım hastanede başıma ne gelecek korkusuyla yaşıyor. Kendisi üstelik mufassal süredir psikolojik yardım alıyor. Bu hayatının bire bir parçası reşit durumda” diye konuştu.

Afiyet çalışanlarına karşı vatandaşlardan az buçuk elan ufuk beklediklerini söyleyen Avukat Ayşenur Polat şu ifadelere vadi verdi:

“Esenlik çalışanlarına şiddetin önlenebilmesi hesabına tıpkısı haddinden fazla yasa çıkartıldı. Düşünülerek cerh katalog cürüm haline getirildi. Ancak bibi marazlı yakınlarından ve hastalardan keyif çalışanlarına cebin olan momentum bitmiyor, bitiremiyoruz. İnsanlardan az buçuk elan izan bekliyoruz.

Share: