ESAY, AFAD denklik sınavını tamamladı

ESAY, AFAD akreditasyon sınavını tamamladı

İSTANBUL Eyüpsultan Belediyesi Kontrol Istirdat ekibi ESAY, aldığı eğitimler böylecene AFAD Akreditasyon Sınavı’nı tamamladı.

İhtimal afetlere alın engelleme eğitimi, yangına engelleme eğitimi kabilinden birçok eğitimi başarıyla bütünler ESAY, orman yangınları ile savaşım için elan önceki Manavgat ilçesine yardımda bulunmuş, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan yeğin felaketi sonrası 13 personelden oluşan ekiple yaraları ahzetmek, müzaheret ve destekte düşmek için bölgede fariza almıştı. ESAY ayrıca 20 personeliyle, Türkiye Kıyamet Müdahale Planı sistemi içerisinde düzlük alabilmek, eş standartlar getirerek kıyamet ve ivedi durumlara ilgili faaliyetlerde iştirak, iş birliği, eş güdüm, müessiriyet ve verimliliği çoğaltmak amacıyla sunulan ve kısaca 3 kamer süren eğitimlere katıldı.

Büyük tıpkı titizlik ve ciddiyetle sürdürülen eğitimlerin böylelikle, standartların belirlenmesi, koordinasyonun sağlanabilmesi, kalitenin arttırılması ve sürekliliğinin korunması amacıyla muteber AFAD denklik sınavını dahi tamamladı.

Share: