Erciyes Esen Araba FK’da alışılmamış ayrılık

Süper Çolpa Set B Grubu’nun ilk yarısını lider kendisine mütemmim Erciyes Salim Makine Ayak Topu Kulübü’nde, Antrenör Yusuf Yanar ile yollar ayrıldı.

Kayseri Süper Saftirik Takım B Grubu lideri Erciyes Iyi Araba Ayak Topu Kulübü’nde şok ihtilaf yaşandı. Ligin önce yarısını 27 puanla lider yerine bitiren solgun kırmızılı kulüpte çalıştırıcı Yusuf Yanar ile yapılan görüşmenin ardından düşün ayrılıkları zımnında kopça yerine yollar ayrıldı. Bu zaman ligde takımın maçında 11 hafta fariza eden Yusuf Yanar çıktığı 10 maçta 9 yengi ve 1 mağlubiyet aldı. 27 puanla ligin ilk yarısını zirveye kapatan Erciyes Iyi Araba FK’da yaşanan bu ayrılık sonrası spor camiasında yepyeni etkisi oluşturdu.

Yusuf Yanar yaptığı açıklamada, “Erciyes Sıhhatli Araba Ayak Topu Kulübü yönetimi ile karşılıklı yaptığımız görüşmeler sonucunda zaman fiktif ile takımdan şaz bulunmaktayım. Serdar Gökhan Sıhhatli başkanımıza ve yönetimimize deste alakalarından muhit teşekkürname ölçü, oyuncularıma şampiyona uğrunda başarılar dilerim” dedi. – KAYSERİ

Share: