‘Er Ryan’ı Kurtarmak’ filminin yıldızı Tom Sizemore hayatını kaybetti

Uyuşturucu bağımlılığı sorunu bile muammer olanABD’li aktör, ocak içi momentum dolayısıyla mahbes yatmıştı. Ünlü oyuncu 18 Şubat’ta geçirdiği karın kanamasından bu yana komadaydı.

ÖLÜM HABERİNİ MENAJERİ DUYURDU

Menajeri Charles Lago, 61 yaşındaki oyuncunun, California’daki tıpkısı hastanede, beraberinde kardeşi Paul ve 17 yaşındaki koşa oğulları Jayden ve Jagger varken hayatını kaybettiğini açıkladı.

ŞIŞMAN YAPIMLARDA CAKA ALDI

Detroit kentinin, iştirakçi sınıfının yaşadığı bir semtinde dünyaya gelen Sizemore, temsil efdal lisansı yapmış ve Hollywood’daki önceki çıkışı Oliver Stone’un 1989’da çektiği “Doğum günü 4 Temmuz” filmiyle olmuştu. Elan sonra de 1990’larda “True Romance”, “Devil mağara a Blue Dress”ve “Wyatt Earp” üzere nazik yapımlarda tekellüf aldı.

OSCAR ÖDÜLLÜ FİLMDE ÖNEMLİ KARAKTERİ OYNADI

Katil Doğanlar filminde, Hafiye Jack Scagnetti’yi ve Heat’te Robert Da Niro’nun çetesindeki mail benzeri adamını canlandırdı. 1998’da üstelik Oscar ödüllü Leşker Ryan’ı Yetirmek filminde, Çavuş Horvath karakterini oynadı. Tom Sizemore 1990’lı yıllarda leşker, polis evet üstelik suçluları canlandırdığı yardımcı rollerle tanınmıştı. Sizemore’un fiyaka aldığı sair filmler beyninde “Natural Born Killers”, “Pearl Harbor” ve “Heat” filmleri de bulunuyor.

Share: