Enuygun.com’dan bağ bozumu üzere bütçe dostu rotalar

Enuygun.com, güz seyahatine çıkacaklar amacıyla sevinçli ve akıllıca fiyatlı rotaları listeledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enuygun.com, romantik bağ bozumu günlerine hususi akıllıca pahalı lokasyonları sıraladı. Listede fotoğraf tutkunlarından avantür tutkunlarına kadar çabukça derakap herkesin ilgisini çekecek lokasyonlar bulunuyor.

İstanbul’a 300 kilometre uzaklıkta kâin Yedigöller, sonbaharın güzelliklerinin görülebileceği arz hususi lokasyonlardan biri yerine öne çıkıyor. Benzeri zamanda bire bir milli park olan ve içerisinde 7 nüsha göl bulunan Yedigöller; dinlenme kampı, trekking, reviş, velespit aktiviteleri üzere berenarı ülkü durumda bulunuyor. Antrparantez, milli park yeri içerisinde piknik yazmak dahi gibi oluyor. Akla Yatkın fiyatlı tıpkı bağ bozumu tatili amacıyla Yedigöller’de kamp yapılabiliyor evet bile Yedigöller ve çevresinde gecelik 700 TL’den başlayan fiyatlarla bungalov otellerde konaklama tercih edilebiliyor.

Bolu’nun arz iyicene yerlerinden Abant, kışın olduğu büyüklüğünde güzün birlikte mukavemetli çok imkan sunuyor. Alelhusus akıllıca fiyatlı yüzeysel yolculuk imkanlarıyla de yöre plana çıkan Abant, 650 TL’den başlayan gecelik konaklama fiyatlarıyla ziyaretçilerine unutulmaz tıpkı hafta sonu tatili vadediyor. Abant’ta göl çevresi yürüyüşleri, bisiklet turları ve sandalet gezintileri yapılabiliyor. Abant otelleri antrparantez serbest konaklama imkanlarına de erbap bulunuyor.

Yenice ormanları

Karabük’e çevirici ile 30-35 dakika uzaklıkta olan Yenice ormanları, gidiş meraklıları üzere mefkûre benzeri ortam yerine öne çıkıyor. Arzulu ya üstelik saftirik yürüyüşçüler için makul mütehammil haddinden fazla parkura eş olan Yenice ormanları, biraz saatlik rotalardan tıpkısı haftayı bulabilen üslup rotalarına kadar değişik parkurlar içeriyor. Tıpkı haftalık reviş parkurlarını yeğleme etmeyi düşünen kişiler, kamp kurarak uygun fiyata tıpkısı sonbahar tatili yapabiliyor veya gecelik fiyatı 322 TL’den başlayan Karabük’teki pansiyonlarda konaklayabiliyor. Yenice ormanlarında hele Eğirova Göleti, Şeker Kanyonu ve Sorgun Yaylaları de katiyen görülmesi gereken düzlük namına civar plana çıkıyor.

Sonbaharın umum renklerinin bir arada olduğu saha

Sonbahar aylarında keşfedilmesi gereken aynı ayrıksı balaban lokasyon ise Kazdağları. Haddizatında yılın gelişigüzel döneminde ziyaret edilebilecek Kazdağları, gecelik 644 TL’den başlayan akıllıca pahalı seçenekler içeren aynı rota oluşuyla da öne çıkıyor. Kazdağları’na Edremit Havalimanı’ndan vesile isticar seçeneğini değerlendirerek derhâl erişim sağlanabiliyor. Mitolojik hikayeleri, yemyeşil doğası, tarihi ve katıksız güzellikleri ile neredeyse benzeri seyahatten çok daha farklı ayrımsız repertuvar vadeden Kazdağları’nda Adatepe ve Yeşilyurt köyleri, Zeus Altarı, Hasanboğuldu Göleti ve Sütüven Şelalesi mutlak görülmesi gereken yerlerin başında geliyor.

Longoz ormanları

Kırklareli’nin Demirköy ilçesine sadık tıpkısı yaka beldesi olan İğneada’yı yapmak, etmek üzere bahar ve sonbahar ayları berenarı mefkûre oluyor. İğneada’bile bulunan Longoz ormanları beldenin nazirsiz değerlerinden biri olurken, Türkiye’nin arz nazik longoz (subasar) ormanı olma özelliğine eş bu alanı güzün seçmek ayrıksı benzeri deneyim kazandırıyor. Kırklareli ve çevresinde geceliği 429 TL’den başlayan fiyatlarla akıllıca benzeri sonbahar tatili yapabilmek mümkün oluyor. Ayrıca tatilciler, Ayvaz Gölü’nden kano kiralayarak longoz ormanlarının sınırlı aynı kısmını görme şansı dahi yakalıyor.

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde düzlük düz angın Eğirdir Gölü, hele huy fotoğrafçıları marifetiyle çokça estetik bire bir destinasyon yerine biliniyor. Çeşitli kuş türü ve yırtıcı hayvan amacıyla şanlı bire bir dirim alanı olan Eğirdir Gölü, manzarası ve göl üzerindeki “Birey Cezire” ve “Yeşil Ada” ismindeki kişi adacıkları ile güz aylarında yolculuk tutkunlarının uğrak noktası haline geliyor. Bile göl çevresinde gecelik fiyatı 1.000 TL’den başlayan butik otel ya üstelik pansiyon üzere konforlu konaklama seçenekleri bulunuyor.

Amasra

Bartın’a mecbur bire bir sahil ilçesi olan Amasra, her mevsim ziyaret edilebilecek şehirler ortada meydan alıyor. Amasra Kalesi, Kemere Köprüsü, Çekiciler Çarşısı ve Tavşan Adası manzaralı Ağlayan Ağaç, bu seyahatte pekâlâ gezilmesi gereken his duraklarının başında geliyor. Daha çok natürel görk için ise ilçe merkezine 36 kilometre uzaklıkta düzlük düzlük Güzelcehisar Lav Sütunları, görülmeye ayar rotalardan biri yerine civar plana çıkıyor. Amasra’bile 321 TL’den başlayan gecelik konaklama fiyatları bu bölgeyi bütçe dostu ayrımsız güz destinasyonu haline getiriyor.

Sığacık

Seferihisar’de düz alan Sığacık, amiyane bir yarımada üzerinde müesses tıpkı destinasyon. İzmir’de sunu çok mülakat edilen lokasyonlardan biri olan Sığacık, şarki tarafında limanı, günindi tarafında plajları ile cümle tıpkısı yaka kasabası olarak yöre plana çıkıyor. Sığacık’ta 1522 yılında nesir edilen Teos Antika Kenti ve Sığacık Kalesi kategorik ziyaret edilmesi müstelzim yerlerin başında geliyor. Sığacık çarşısından birlikte tüvana mahsulat alınıp ekmek dolması, armola peyniri, mandalina tatlısı gibi lezzetler denenebiliyor. 1 gecelik konaklama fiyatı 1.300 TL’den başlayan pansiyonlar, Sığacık’taki en popüler konaklama birimleri kendisine biliyor.

Share: