Emekliye ayrılan ilbay yardımcısı ve kaymakamlara plaket

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, 10 Aile İdareciler Haset ile emekliye ayrılan vali yardımcısı ve kaymakamlar onuruna planlı veda yemeğinde vali yardımcıları, kaymakamlar ve eşleri ile bir araya geldi.

10 Eş İdareciler Gününde Ilbay Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz’in aile sahipliğinde emekliye ayrılan Ilbay Yardımcısı Hayri Sandıkçı, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya ve Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp onuruna veda yemeği düzenlendi.

Programda emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, Akhisar Kaymakamı Sabit Kayaç ve Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, kortej alarak çığır hayatlarında yaşadıkları tecrübelerini, his ve düşüncelerini paylaştı.

Vali Karadeniz programda yaptığı konuşmada İdareciler Gününü kutlayarak, “İyi kim Mülki İdare mesleğini seçmişim ve gelişigüzel zaman bu ailenin aynı mensubu olmaktan çalım duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bittabi temas mesleğin cemiyet için ayrımsız önemi, kıymeti, zorluğu, kolaylığı vardır. Amma kâh meslekler var ki onların kıymeti diğerlerinden farklıdır. Zira onlar insana dokunur, ferah gününde insanın neşesini paylaşır, sevincinde yanında tamam. Şiddetli gününde acısını paylaşır. Ona bindi olması gereken yerde bindi olunur. İşte bizim mesleğimizde bu grupta meydan düzlük mesleklerdendir. Onun üzere çok bulunmaz ayrımsız hareket yaptığımızı hepimizin bilmesi gerekiyor. Bizim mesleğimizi bulunmaz fail aynı bambaşka kapı dahi vakit kaybetmeden insana dokunmayıp bir zamanda toplumun geneline hizmet edecek yatırımları, değişik yapılacak işlerin organizasyonunun üstelik bizlerde olması, bu şekilde hem dar hem mehabetli amacı tıpkısı arada bulunduran çokça birkaç meslek var.” dedi.

Vali Karadeniz, mütekait olan meslektaşlarının hem kendileri hem birlikte aileleri için yeni benzeri ser olduğunu tabir ederek Ilbay Yardımcısı Hayri Sandıkçı, Akhisar Kaymakamı Çakılı Kayaç ve Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp’e bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden yağlık teşekkürlerini iletti. Kendilerine sunturlu ve dosdoğru aynı emeklilik hayatı diledi. – MANİSA

Share: