Düzce haberi: Düzce TSO heyetinden Ilbay Atay’a konuşma

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Divan Başkanı Tanju Çevik, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Ilbay Cevdet Atay’ı makamında görüşme etti.

Ziyarette beherglas divan üyesi kendisini tanıtarak iştigal ettiği aksiyon ile ilişik adına Vali Cevdet Atay’ı bilgilendirdi.

Ziyaret nedeniyle kıvançlı olduğunu ifade fail Ilbay Cevdet Atay; “Düzce’mizin yaşayan tıpkı potansiyeli var. Tarım, turizm, endüstri, ticaret ve ayrıksı alanlarda şehrimizin geleceğine ulama verecek projelerde irtibat ve beraberlik içerisinde çalışmayı istek ediyorum. Sizlerin bu çalışmalara katkılarının devam edeceğine inanıyorum” dedi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ise “Düzce hisse senedi dünyasının bina kuruluşu namına buradayız. Aynı seçme sürecimizi geride bıraktık. Düzce üzere hizmet etmeye devam edeceğiz. Üyelerimizin bizlere can ettiği itibarın ve güvenin değerini biliyoruz ve teveccühlerinin verdiği sorumluluğun üstelik farkındayız. Kişi aldığımız bu hizmet bayrağını ileriye taşımaya gayret edeceğiz. beher divan üyemiz alanında kudretli ergin, Düzce’nin geleceğine kani, Düzce ekonomisini büyütmek üzere himmet zarfında olmuştur. Sizin liderliğinizde sektör işbirliğimiz artarak bitmeme edecektir. Düzce’nin ekonomisini, ticaretini, büyültmek, istihdamını tasarruf etmek üzere parçalanmamış gücümüzle çalışacağız” ifadelerinde bulundu.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve yönetimi yıpranmamış bakım binası üstüne, Vali Atay’dan bindi irade etti. Atay, yönetime kullanılmamış bakım binası konusunda bindi sözü verdi.

Bıyık antrparantez, Cevdet Atay’a Düzce Gümrük Müdürlüğü üstüne çalışmaların serencam aşamalara geldiğini bildirme gücük sürede Gümrük Müdürlüğünü kazandıracaklarını söyledi.

TSO heyeti Vali Atay’ın arkası sıra Ilbay Yardımcısı Süleyman Hürrem Aksoy’u dahi müzakere etti. – DÜZCE

Share: