DÜRÜST Öğür Takım Başkanvekili Çevrimli Ünal Kahramanmaraş’ta konuştu Açıklaması

DOĞRU Parti Ekip Başkanvekili Kankızıl Ünal, “Bu ülkenin 70 ve 80 yıllık sorunlarını çözen irade bugünün sorunlarını dahi çözer, bundan sakıncasız olun” dedi.

Ünal, Onikişubat Belediyesinin Gedemenli Mahallesi’nde Kentmar Yapı Kooperatifi aracılığıyla yapımı tamamlanan konutların tapu tasdik törenindeki konuşmasında, müstevli ve savaşlar dolayısıyla ekonomide global daralma yaşandığını ve Türkiye’bile birlikte bu daralmanın hafifletilmesi üzere canla başla çalışıldığını söyledi.

Türkiye’nin geçmişteki birçok sorununun Recep Tayyip Erdoğan ve YANLIŞSIZ Parti sebebiyle aşıldığını ifade eden Ünal, “Hükümet, milletin iradesiyle millet hesabına hal çıkarmak için erk olandır. Olur milletin iradesiyle hükümet olanlar, tıpkısı sene hükümette kalırlarsa ne sorunu çözecekler? Hiçbir sorunu çözemezler. Çözemediler.” dedi.

Ünal, Türkiye’deki yönetimin 1990- 2002 yılları beyninde 12 sene süresince koalisyonlarla geçtiğine ve 42 yılda 38 sefer hükümetin değiştiğine belen etti. Önceki dönemlerde yaşanan sıkıntıları çözdüklerini dile getiren Ünal, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Ben 1970 ve 1990’nı hatırlıyorum. O dönemlerde ne konuşulurdu biliyor musunuz? 1950 ve 1990’nın sorunları konuşulurdu. Psikolojimiz nasıldı biliyor musunuz? İnsanlar ‘Böyle gelmiş, hakeza gider. Bu dertler bitmez, bu sorunlar çözülmez.’ derdi. Ama 14 Ağustos 2001’üstelik Recep Tayyip Erdoğan bu milletin evladı olarak o aktarılma AK Öğür’nin kurulduğu dönme imdi ve dedi kim

‘Artık Türkiye’da tek şey eskisi kadar olmayacak.’ 2002’den itibaren Türkiye’üstelik hiçbir özdek eskisi kabilinden olmadı. Bugün Türkiye’de 1970 ile 1990’nın sorunlarını konuşuyor muyuz? Konuşmuyoruz. 2005’in sorunlarını konuşuyor muyuz? Konuşmuyoruz. 2010 ile 2015’in sorunlarını konuşuyor muyuz? Konuşmuyoruz. Bugün hangi sorunları konuşuyoruz? Zaman, bugünün sorunlarını konuşuyoruz. Bu ülkenin 70 ve 80 almanak sorunlarını çözen buyuru, bugünün sorunlarını birlikte çözer, bundan güvenli olun.”

Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yıldır seçimleri kazandığına dikkati çekici Ünal, şöyle devam etti:

“Demin biricik adam diyorlar ya bunlar, olur o biricik eş. 20 yıldan beri seçim kazanan biricik kayırıcı bu ülkede. Evet, bu milletin teveccühüyle 20 yıldan beri iktidarda olan bir tane eş. ve onlarda üstelik bir tane kayırıcı var, Kemal Kılıçdaroğlu dahi bir tane herif. 12 yıldan beri öz partisinde gelişigüzel kongreyi kazanan amma tek seçme kazanamayan bir tane herif. Öyle değil mi? Anca macerasız değil, yegâne gelişmek. Azim, mücahede, sükse ve çabalama gerektirir. Bu milletin derdiyle kaygılanmak gerektirir. sakır sakır çalışmayı gerektirir. Bu milleti aşkla sevmeyi gerektirir. Eşinden, dostundan geçmeyi ve serden geçmeyi gerektirir. Millete hizmetkar kalkmak macerasız değil. Recep Tayyip Erdoğan gibi olmak görgüsüz değil. Siz onun üzere olamazsınız. O yüzden Recep Tayyip Erdoğan’a tek kayırıcı diyorsunuz. Biz 20 yıldan beri hamdolsun Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu sorunları çözdük.”

Maharetli Ünal, altılı ganyan masanın Türkiye’nin sorunlarını çözemeyeceğini rapor ederek şunları kaydetti:

“Hani Aşure Ayı İnce diyor ya, yahu bunlar Libya Tezkeresi’nde dahi tıpkısı kuma değişmeyen veremediler. Bunlar zahir Türkiye’nin sorunlarını çözecekler? Bunlar kuşkusuz Türkiye’nin sıkıntılarını çözecekler? Çözemezler. Kendi aralarındaki sorunları çözemeyenler, Türkiye’nin sorunlarını çözemezler. Biz Allah’ın izniyle 20 yıldan beri milletin teveccühü ve onayıyla devam ettiğimiz bu yolda İnşallah 2023’te Cumhuriyetimizin 100. yılında biz eskimemiş benzeri yüzyıla başlıyoruz. Ego bazı bazı diyorum kim kullanılmamış başlıyoruz. Zorlarına gidiyor. Evet kullanılmamış başlıyoruz. Biz Allah’ın izniyle 2023’te kullanılmamış tıpkı yüzyıla, Türkiye’nin 100 yılına başlıyoruz. Bizim yaşadıklarımızı, çocuklarımız yaşamadı ve çocuklarımızın çocukları üstelik Allah’ın izniyle hem bölgesel liderliği hem global liderliği yaşayacak. Bundan güvenli olun.”

Konuşmaların peşi sıra türe sahiplerine tapu ve anahtarları konfirmasyon edildi.

Programa YANLIŞSIZ Tümen Kahramanmaraş Saylav Celalettin Itimat, Onikişubat Belediye Reisi Hanefi Mahçiçek, AK Fırka İl Başkanı Fırat Görgel ile davetliler katıldı.



Share: