DÜRÜST Öğür Sözcüsü Ömer Polat: “Kılıçdaroğlu’nun tiksinme siyaseti TSK komuta kademesine hakaret etmesi haddini aşan bire bir boyuta ulaştı”

AK Tümen Sözcüsü Ömer Çelik: “Kılıçdaroğlu’nun tiksinti siyaseti TSK kumanda kademesine taşlama etmesi haddini aşan bir boyuta ulaştı”

-“TSK’nın ortaya koyduğu başarılar, dostlarımız eliyle ölçüm ediliyor, Türkiye’yi sevmeyenler eliyle eleştiriliyor”

-“Demokrasilerde hep kurumlar eleştirilebilir. Fakat eleştiriyle hakaret arasında haddinden fazla temel bir fark vardır. Tıpkı siyasetçinin asla geçmemesi müstelzim benzeri sınırdır”

-“Tenkit haktır ama taşlama kabul edilemez”

-“Güzeşte Kılıçdaroğlu yavaş sözlerle TSK komuta kademesine saldırarak bu sınırı geçmiştir. Bu sözlerin Kılıçdaroğlu’ndan gelmesi on paralık şaşırtıcı olmadı”

-“Şimdiye kadar TSK’nın yaptığı operasyonları sitayişkâr ayrımsız tutumuna doğru gelmedik Kılıçdaroğlu’nun”

-“TSK’nın kabiliyetlerini artıracak milli imkanlar geliştirilirken, bildirme yıkmacı sözler yeniden Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarından geldi”

-“Sayın Cumhurbaşkanımız biricik yegâne bu atılan iftiraların dalavere olduğunu ifade etti. Bunun konusunda Kılıçdaroğlu’nun çıkıp bile bu ifadeleri kullanması utanç vericidir. CHP’ye ikbal veren vatandaşlarımız ve parçalanmamış milletimiz aracılığıyla kınanacaktır”

-“Mukaddema kişi partilerinden yapılan açıklama şöyleydi; Ordu illet siyasete karışmıyor. Bunlara patırtılı çıkarmıyorlardı. Bunlar açısından maksut husus askeri bürokrasidir”

ANKARA – YANLIŞSIZ Tümen Sözcüsü Ömer Polat, partisinin umumi merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Share: